Kdo je to?
Kdo je Martin Konvička? Životopis Martin Konvička, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Martin Konvička

Kdo je Martin Konvička? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, politika

Martin Konvička je entomolog, překladatel a politický aktivista, často nazývaný islamofobem. Působí jako docent Jihočeské univerzity, spolupracuje s Entomologickým ústavem Akademie věd ČR. Zabývá se především ekologií a etologií motýlů, důvody jejich ohrožení a možnostmi ochrany. Své výzkumy provádí i v zahraničí. Kromě vědecké práce a výuky vydává také různé populární statě v časopisech a je autorem několika odborných monografií.
Martin Konvička patří k vůdčím osobnostem protiislámisticky zaměřených iniciativ jako Blok proti islámu a Islám v České republice nechceme. Ve svých postojích je velmi otevřený a kritický a některé z jeho iniciativ bývají označovány jako extremistické, takže Jihočeská univerzita se od těchto jeho aktivit distancovala. Za ostré výroky v médiích a na facebooku byl obviněn z trestného činu podněcování nenávisti vůči muslimům. Stížnost proti obvinění byla státním zástupcem zamítnuta.



Kdo je Martin Konvička? Životopis Martin Konvička, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Hlavní informace o osobě Martin Konvička

Národnost: česká
Datum narození: 2.11.1969
Místo narození: Opava

Popis osobnosti Martin Konvička můžete sdílet s dalšími osobami na internetových společenských sítích typu Pinterest, Reddit, Twitter či Facebooku, který je z nich nejznámější a nejpopulárnější.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Znáte pojem Kavitace? Vzpomněli byste si co označuje výraz Dentální hygiena? Pamatujete si definici pojmu Teplo? Znáte termín Kánoe?

Klíčová slova: zajímavosti, popis, datum narození, kde se narodil Martin Konvička?, osobnost, biografie, místo narození, informace, osobnosti, lexikon, životopis, národnost, vysvětlení, kdy se narodil Martin Konvička?, wiki, politika

Pojem Martin Konvička je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Více informací o slovu Martin Konvička doporučujeme hledat v těchto zdrojích

Zkusit najít pojem Martin Konvička ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít termín Martin Konvička v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Hledat pojem Martin Konvička ve Wikislovníku

Hledat termín Martin Konvička ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit najít heslo Martin Konvička na Google.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Martin Konvička například ve Wikislovníku, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v Seznam.cz slovníku cizích slov nebo v Google překladači.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Biografie, životopis, kdo je to Martin Konvička?

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Martin Konvička? Kdy se narodil Martin Konvička? Kde se narodil Martin Konvička? Martin Konvička se nachází v kategorii Politika

Uvedený text sepsán reaktory Superia.cz. Přes veškerou snahu je možné, že v text bude obsahovat chyby. Předem se za ně omlouváme. Nemáme prostředky na pravidelnou aktualizace textů. Doporučujeme vyhledat informace osobnost, osobu, člověka Martin Konvička například ve Wikipedii, kde můžete najít nejspíš delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Martin Konvička i v jiné kategorii než je politika.

Znáte zkratky POV, SJM nebo FTW? Tyto a dalších 1000 jiných zkratek naleznete zde.