Kdo je to?
Kdo je to Nacionalista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Nacionalista? Lidé, politika

Nacionalista

Co znamená a jaký je význam slova Nacionalista?

Nacionalista je jedinec, který neúměrně vyzdvihuje význam a důležitost vlastního národa a vymezuje se vůči jiným národům. Nacionalismus je výraznější než patriotismus (vlastenectví).



Kdo je to Nacionalista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Nacionalista? Lidé, politika

Tento text samozřejmě můžete sdílet s kolegy, přáteli a partnery prostřednictvím uvedených tlačítek na sociálních sítích Facebook nebo Twitter.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku 

Víte co je Stalking? Vzpomenete si na definici slova Skafocefalie? Rozumíte pojmu Glycerin? Vzpomněli byste si na význam slova Softshell?

Klíčová slova: politika, původ slova, vysvětlení, termín, definice, slovo, wikipedie, synonymum, formulace, význam slova, politika, heslo, význam, přesný výraz, přesný význam, přesný výraz

Pojem Nacionalista je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Další informační zdroje

Hledat frázi Nacionalista v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Hledat videa s názvem Nacionalista na Youtube

Zkusit najít pojem Nacionalista ve fulltextu vyhledávače Info.com

Najít heslo Nacionalista na Google obrázcích

Hledat výraz Nacionalista ve vyhledávači Yahoo

Dál můžete zkusit hledat slovo Nacionalista například ve Wikipedii, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve ruském vyhledávači Yandex, ve videích na Youtube nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Víte co znamenají tato slova, hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy?

Význam slova, definice, pojem, vysvětlení co znamená Nacionalista

Nyní již víte Kdo je to Nacionalista? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Nacionalista? Definice pojmu Nacionalista je v sekci Politika

Sepsáno redaktory Superia.cz. Provozovatel neručí za aktuálnost a přesnost informací v textech. Chápejte, že nemáme prostředky na pravidelnou aktualizaci. Zkuste najít informace výraz, definici, slovo, termín řekněme třeba v internetové encyklopedii Wikipedia, kde naleznete komplexní text. Neměli byste zapomenout na to, že ke každému výrazu, může existovat víc definic v závislosti na oboru a kontextu. Pokuste se najít termín Nacionalista i v jiné kategorii než v politika.

V diskuzích jste se možná setkali s různými zkratkami. Mezi nejrozšířenější zkratky patří BTW a IMHO. Víte co znamenají? Pokud ne, dozvíte se to zde.