Kdo je to?
Kdo je to Opolčenec? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Opolčenec? Lidé, politika

Opolčenec

Jaký je význam slova Opolčenec? Co to znamená?

Opolčenec je historické označení pro dobrovolníka bohujícího za osvobození Bulharska ve válce mezi Ruskem a Tureckem v letech 1877 - 1878.



Kdo je to Opolčenec? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Opolčenec? Lidé, politika

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je to Opolčenec? s vašimi kamarády na Pinterestu nebo na Facebooku či Twitteru.

 Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Znáte pojem Quartz? Vzpomněli byste si co označuje výraz Indiánský běh? Pamatujete si definici pojmu Windsurfing? Znáte termín Gyros?

Klíčová slova: lexikon, termín, původ slova, wikipedie, formulace, odborný výraz, definice, význam, přesný výraz, vysvětlení, politika, co znamená, synonymum, Opolčenec, pojem, přesný význam

Pojem Opolčenec je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Jiné zdroje informací o výrazu Opolčenec

Hledat pojem Opolčenec ve vyhledávači Yandex

Najít výraz Opolčenec ve fulltextu Seznam.cz

Hledat heslo Opolčenec v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Zkusit najít Opolčenec ve Wikislovníku

Zkusit najít termín Opolčenec ve fulltextu vyhledávače Info.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Opolčenec například v Microsoft Bing, v Google překladači, v metavyhledávači Info.com, ve Wikipedii nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Co znamená Opolčenec? Definice pojmu, význam a vysvětlení slova

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Opolčenec? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Opolčenec? Definice pojmu Opolčenec je v sekci Politika

Uvedený text sepsán reaktory Superia.cz. Provozovatel v žádném případě neručí za aktuálnost údajů uveřejněných na webu. Omluvte nás, že, nestíháme pravidelnou aktualizaci všechny textů. Vyzkoušejte nalézt informace pojem, slovo, termín, definici třeba na webovkách projektu Wikipedia, kde můžete najít nejspíš delší text. Berte prosím na vědomí, že slovní spojení mívají několik různých významů podle toho o jaký obor se jedná. Zkuste proto termín Opolčenec hledat i v jiných kategoriích (než politika).

Náš tip. Seznam textových blahopřání ke sňatku, k výročí nebo k narozeninám.