Kdo je to?
Kdo je to P.C. Roberts? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem P.C. Roberts? Lidé, politika

P.C. Roberts

Co znamená a jaký je význam slova P.C. Roberts?

P.C. Roberts, tedy Paul Craig Roberts, je americký novinář, ekonom, autor úspěšných blogů a bývalý úředník. Pracoval jako asistent tajemníka ministerstva financí za vlády prezidenta Reagana.
Proslavil se především jako novinář, který se specializuje na ekonomiku a dokáže být velice kritický. Je také autorem mnoha odborných knih a spolupracuje i s vědeckými instituty.



Kdo je to P.C. Roberts? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem P.C. Roberts? Lidé, politika

Uvedený text s definicí slova P.C. Roberts můžete samozřejmě sdílet s ostatními na sociálních sítích jako je Facebook a Twitter.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku 

Víte, co je to Sepse? Vzpomněli byste si co znamená slovo Skipas? Vzpomněli byste si na význam slova Perkál? Víte co je Lombardní úvěr?

Klíčová slova: vysvětlení, význam slova, význam pojmu, lexikon, politika, heslo, původ slova, synonymum, definice, politika, etymologie, slovo, přesný výraz, co znamená, formulace, přesný význam

Pojem P.C. Roberts je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Linky na jiné informační zdroje

Najít heslo P.C. Roberts ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem P.C. Roberts ve Wikimedia Commons

Hledat výraz P.C. Roberts v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Hledat videa s názvem P.C. Roberts na Youtube

Hledejte bez špehování slovo P.C. Roberts ve vyhledávači DuckDuckGo

Dál můžete zkusit hledat slovo P.C. Roberts například ve ekologickém vyhledávači Ecosia, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v Google obrázcích nebo v Google překladači.

Víte co znamenají tato slova, hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy?

Vysvětlení významu slova P.C. Roberts, definice, vysvětlení pojmu

Nyní již víte Kdo je to P.C. Roberts? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo P.C. Roberts? Definice pojmu P.C. Roberts je v sekci Politika

Text vytvořen pro Superia.cz. Provozovatel neručí za aktuálnost a přesnost informací v textech. Věříme, že chápete, že texty nemohou být často aktualizovány. Čerstvé informace hledejte výraz, definici, slovo, termín např. v projektu Wikipedia.cz, kde naleznete komplexní text. Berte na vědomí, že pojmy mohou mít více významů podle různých oborů. Vyzkoušejte proto i příslušná synonyma a homonyma v jiných sekcích než politika.

Víte, co je to Instagram, widget nebo sandbox?