Kdo je to?
Kdo je Kristýna Plíšková? Životopis Kristýna Plíšková, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Kristýna Plíšková

Kdo je Kristýna Plíšková? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Kristýna Plíšková je profesionální tenistka, vítězka juniorského Wimbledonu 2010 a pěti turnajů okruhu ITF. Profesionálně se tenisu věnuje od roku 2009.
Přechod mezi dospělé ji přinesl pouhé 51. místo žebříčku WTA. Na Wimbledonu se pak dostala do třetího kola. Se sestrou Karolinou a Nicol Vajdišovou jsou označovány jako princezny bílého sportu.



Kdo je Kristýna Plíšková? Životopis Kristýna Plíšková, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Hlavní informace o osobě Kristýna Plíšková

Národnost: česká
Datum narození: 21.3.1992
Místo narození: Louny

Popis osobnosti Kristýna Plíšková můžete sdílet s jinými osobami na komunitních sítích Facebook, Síť X, Reddit a Pinterest prostřednictvím tlačítek Sdílet.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu      

Pamatujete si definici pojmu Bungalov? Vzpomněli byste si co znamená slovo Próza? Znáte termín PDF? Víte co je Ebonit?

Klíčová slova: Kristýna Plíšková, osobnosti, wikipedie, život, kdy se narodila Kristýna Plíšková?, wiki, informace, narození, lexikon, datum narození, kde se narodila Kristýna Plíšková?, biografie, popis, Kristýna Plíšková, kdo je Kristýna Plíšková?, sport

Pojem Kristýna Plíšková je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Hledejte v dalších zdrojích

Hledat výraz Kristýna Plíšková ve vyhledávači Yandex

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Kristýna Plíšková ve Wikimedia Commons

Najít slovo Kristýna Plíšková ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Vyhledat termín Kristýna Plíšková ve Wikipedii

Vyhledat výraz Kristýna Plíšková na Google.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Kristýna Plíšková například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, ve fulltextu Yahoo.com nebo v projektu slovnik.cz.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Životopis, kdo je Kristýna Plíšková? Stručná biografie

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Kristýna Plíšková? Kdy se narodila Kristýna Plíšková? Kde se narodila Kristýna Plíšková? Kristýna Plíšková je v kategorii Sport

Text vytvořen pro Superia.cz. Omlouváme se za případné neaktuální údaje a pravopisné chyby na webových stránkách. Snažíme se neustále zlepšovat obsah a kvalitu stránek, a vaše zpětná vazba je pro mě velmi důležitá. Děkujeme za pochopení.Pochopte prosím, že definice nemohou být pravidelně aktualizovány. Aktuální informace lze většinou nalézt osobnost, osobu, člověka Kristýna Plíšková třeba na webovkách projektu Wikipedia, kde můžete najít nejspíš delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Kristýna Plíšková i v jiné kategorii než je sport.