Kdo je to?
Kdo je to Environmentalista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Environmentalista? Lidé, politika

Environmentalista

Jaký je význam slova Environmentalista? Co to znamená?

Environmentalista je stoupenec politického i etického hnutí, které si za cíl klade zachování životního prostředí, jeho obnovu, zlepšení i ochranu. Svým působením chce dosáhnout změn politických, ekonomických i společenských postupů, které životnímu prostředí škodí.
Environmentalista má některé společné zájmy s ekology. Samotné označení bylo odvozeno z anglického názvu pro životní prostředí.



Kdo je to Environmentalista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Environmentalista? Lidé, politika

Tento text (Environmentalista) můžete sdílet s přáteli prostřednictvím uvedených tlačítek na sociálních sítích Facebook nebo Twitter.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Vzpomenete si na definici slova Movitá věc? Vzpomenete si na definici slova Interpretace? Vzpomněli byste si co znamená slovo FileZilla? Vzpomněli byste si na význam slova Voál?

Klíčová slova: Environmentalista, odborný výraz, definice, vysvětlení, pojem, politika, heslo, etymologie, synonymum, původ slova, formulace, co znamená, význam pojmu, wiki, termín, slovo

Pojem Environmentalista je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Více informací o slovu Environmentalista doporučujeme hledat v těchto zdrojích

Najít slovo Environmentalista ve fulltextu vyhledávače Info.com

Najít heslo Environmentalista ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat videa s názvem Environmentalista na Youtube

Zkusit najít heslo Environmentalista ve vyhledávači Yandex

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Environmentalista ve Wikimedia Commons

Dál můžete zkusit hledat slovo Environmentalista například v Google obrázcích, v Lingea slovnících, ve fulltextu Yahoo.com, v evropském vyhledávači Qwant nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Význam slova, definice, pojem, vysvětlení co znamená Environmentalista

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Environmentalista? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Environmentalista? Definice pojmu Environmentalista patří do kategorie Politika

Sepsáno redaktory Superia.cz. Snažili jsme se kontrolovat a ověřovat texty a informace. Přesto se mohlo stát, že je zde nepřesný údaj nebo chyba. Nemáme prostředky na pravidelnou aktualizace textů. Můžete také vyzkoušet hledat informace pojem, slovo, termín, heslo, definici, výraz například na webovkách projektu Wikipedia, kde můžete najít nejspíš delší text. Nezapomeňte prosím, že výrazy, hesla mohou mít víc významů v různých oborech lidské činnosti. Proto případně zapátrejte po pojmu Environmentalista i v jiných kategoriích (než politika).