Kdo je to?
Kdo je to Environmentalista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Environmentalista? Lidé, politika

Environmentalista

Co znamená a jaký je význam slova Environmentalista?

Environmentalista je stoupenec politického i etického hnutí, které si za cíl klade zachování životního prostředí, jeho obnovu, zlepšení i ochranu. Svým působením chce dosáhnout změn politických, ekonomických i společenských postupů, které životnímu prostředí škodí.
Environmentalista má některé společné zájmy s ekology. Samotné označení bylo odvozeno z anglického názvu pro životní prostředí.



Kdo je to Environmentalista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Environmentalista? Lidé, politika

Velmi by nás potěšilo, pakliže byste sdíleli text Environmentalista s vašimi známými a kamarády na webových službách typu Pinterest, Facebook, Twitter nebo Reddit.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Vzpomenete si na definici slova Movitá věc? Pamatujete si definici pojmu SWOT? Vzpomněli byste si co znamená slovo FileZilla? Vzpomněli byste si co znamená slovo Odvaha?

Klíčová slova: Environmentalista, pojem, lexikon, Environmentalista, popis, význam pojmu, etymologie, politika, původ slova, wikipedie, heslo, přesný výraz, synonymum, politika, informace, odborný výraz

Pojem Environmentalista je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Odkazy na jiné weby

Hledat termín Environmentalista na Google.cz

Hledat heslo Environmentalista ve fulltextu vyhledávače Info.com

Hledat frázi Environmentalista ve vyhledávači Yahoo

Hledejte bez špehování slovo Environmentalista ve vyhledávači DuckDuckGo

Vyhledat heslo Environmentalista ve vyhledávači Yandex

Dál můžete zkusit hledat slovo Environmentalista například v metavyhledávači Info.com, v Google překladači, ve videích na Youtube, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Náhodné definice slov, pojmů a odborných termínů, osobnosti

Vysvětlení významu slova Environmentalista, definice, vysvětlení pojmu

Nyní už nejspíš víte Kdo je to Environmentalista? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Environmentalista? Definice pojmu Environmentalista se nachází v sekci Politika

Kategorie politika, premiérka, environmentalista, ilustrační obrázek

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Při tvorbě obsahu (textů a obrázků) bylo postupováno s maximální péčí, ale přesto nelze zcela vyloučit možnost výskytu chyb. Pochopte prosím, že nemáme prostředky na častou aktualizaci všech textů. Pokuste se též vyhledat informace pojem, definici, text, výrazdejme tomu třeba v internetové encyklopedii Wikipedia, kde naleznete rozsáhlejší text. Jednotlivá slova, termíny, hesla můžou mít víc definic podle různých oborů. Doporučujeme proto pokusit se najít heslo Environmentalista i jinde než v sekci než v politika.