Kdo je to?
Kdo je David Krejčí? Životopis David Krejčí, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

David Krejčí

Kdo je David Krejčí? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

David Krejčí je hokejista profesionál. V současnosti hraje v NHL za bostonské Bruins. Pochází z hokejové rodiny, bruslit začínal již ve věku 4 let. Jeho hokejovým vzorem byl Jaromír Jágr.
Hrál nejdříve ve Šternberku, potom v Olomouci a Třinci a následně v Kladně. Zde David Krejčí sehrál několik zápasů v reprezentaci a následně odešel do zámoří.



Kdo je David Krejčí? Životopis David Krejčí, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě David Krejčí

Národnost: česká
Datum narození: 28. 4. 1986
Místo narození: Šternberk

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je David Krejčí? s blízkými na různých sociálních sítích – Facebooku, Pinterestu, Redditu nebo Twitteru.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru    

Vzpomněli byste si co znamená slovo Archaismus? Vzpomněli byste si na význam slova AFAIK? Víte, co je to Citace? Znáte definici termínu Člunek?

Klíčová slova: osobnosti, popis, kdy se narodil David Krejčí?, kdo je David Krejčí?, informace, život, David Krejčí, narození, životopis, vysvětlení, datum narození, místo narození, David Krejčí, wiki, sport, kde se narodil David Krejčí?

Pojem David Krejčí je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Další informační zdroje o slovu David Krejčí

Hledat slovo David Krejčí v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Zkusit najít slovo David Krejčí ve vyhledávači Yahoo

Zkusit najít frázi David Krejčí na Google.cz

Zkusit najít termín David Krejčí ve fulltextu vyhledávače Info.com

Hledat frázi David Krejčí ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Dál můžete zkusit hledat slovo David Krejčí například ve Wikipedii, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve vyhledávači Seznam.cz, ve ekologickém vyhledávači Ecosia nebo v Lingea slovnících.

Často hledaná slova, osobnosti, termíny a odborné pojmy

Biografie, životopis, kdo je to David Krejčí?

Text na tomto webu vám dal odpověď na otázku Kdo je to David Krejčí? Kdy se narodil David Krejčí? Kde se narodil David Krejčí? David Krejčí je v kategorii Sport

Kategorie sport, žena akvabela, david Krejčí, ilustrační obrázek

Text napsán pro Superia.cz. Neručíme za správnost a úplnost informací na Webových stránkách uvedených. Bohužel, naše možnosti updatů článků jsou omezené. Zkuste najít informace osobnost, osobu, člověka David Krejčí třeba v projektu Wikipedia.cz, kde naleznete nejspíš podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost David Krejčí i v jiné kategorii než je sport.