Kdo je to?
Kdo je David Krejčí? Životopis David Krejčí, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

David Krejčí

Kdo je David Krejčí? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

David Krejčí je hokejista profesionál. V současnosti hraje v NHL za bostonské Bruins. Pochází z hokejové rodiny, bruslit začínal již ve věku 4 let. Jeho hokejovým vzorem byl Jaromír Jágr.
Hrál nejdříve ve Šternberku, potom v Olomouci a Třinci a následně v Kladně. Zde David Krejčí sehrál několik zápasů v reprezentaci a následně odešel do zámoří.



Kdo je David Krejčí? Životopis David Krejčí, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Hlavní informace o osobě David Krejčí

Národnost: česká
Datum narození: 28. 4. 1986
Místo narození: Šternberk

Budeme rádi, pokud budete tuto stručnou biografii s osobou David Krejčí sdílet s kamarády prostřednictvím sociálních sítích Facebook, Pinterest, Reddit nebo Twitter.

 Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku 

Vzpomněli byste si co znamená slovo Archaismus? Víte, co je to Absolutní? Víte, co je to Citace? Rozumíte pojmu Zemská osa?

Klíčová slova: kde se narodil David Krejčí?, wiki, popis, národnost, datum narození, zajímavosti, osobnost, wikipedie, lexikon, život, vysvětlení, kdy se narodil David Krejčí?, kdo je David Krejčí?, informace, sport, narození

Pojem David Krejčí je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Další informace o pojmu David Krejčí hledejte v níže uvedených zdrojích

Zkusit najít frázi David Krejčí ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít výraz David Krejčí ve Wikipedii

Hledat výraz David Krejčí ve fulltextu Seznam.cz

Hledat termín David Krejčí na Google obrázcích

Vyhledat výraz David Krejčí ve vyhledávači Yahoo

Dál můžete zkusit hledat slovo David Krejčí například ve Wikipedii, v Lingea slovnících, ve ruském vyhledávači Yandex, v Seznam.cz slovníku cizích slov nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Náhodné definice slov, pojmů a odborných termínů, osobnosti

Životopis, kdo je David Krejčí? Stručná biografie

Na této webové stránce jste se dozvěděli Kdo je to David Krejčí? Kdy se narodil David Krejčí? Kde se narodil David Krejčí? David Krejčí se nachází v kategorii Sport

Kategorie sport, hokejistka, david Krejčí, ilustrační obrázek

Uvedený text byl přidán redaktory Superia.cz. Pečlivě jsme prošli a zkontrolovali všechny naše texty. I přesto je možné, že jsme některou chybu přehlédli. Informace nemohou být pravidelně updatovány, proto mohou být zastaralé, neplatné, neaktuální či nepřesné. Pro aktuální informace zkuste hledat osobnost, osobu, člověka David Krejčí dejme tomu třeba v otevřené encyklopedii Wikipedia, kde můžete najít podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost David Krejčí i v jiné kategorii než je sport.