Kdo je to?
Kdo je to Centrista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Centrista? Lidé, politika

Centrista

Jaký je význam slova Centrista? Co to znamená?

Centrista je příslušník nebo přívrženec politické strany, která má svůj program a cíle na hranici mezi levicí a pravicí. Nazývá se také zastáncem politického středu.
Role centristů jsou důležité tam, kde se v politickém systému vyskytuje větší počet stran. Většinou se jedná o přívržence strany, která není vyhraněná v ekonomických otázkách, může být zaměřena regionálně, ekologicky, etnicky a podobně.



Kdo je to Centrista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Centrista? Lidé, politika

Sdílejte tento text s heslem Centrista s jinými lidmi na sociálních sítích, jako jsou Facebook, Pinterest, síť X (dříve Twitter), Reddit apod.

 Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku 

Vzpomněli byste si na význam slova Ekokůže? Rozumíte pojmu Kepr? Víte co je Nugát? Znáte pojem Muškařský prut?

Klíčová slova: termín, definice, co znamená, wikipedie, politika, formulace, politika, lexikon, přesný výraz, heslo, odborný výraz, slovo, wiki, původ slova, synonymum, přesný význam

Pojem Centrista je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Více informací o pojmu Centrista lze najít v následujících zdrojích

Vyhledat slovo Centrista na Google obrázcích

Najít pojem Centrista ve Wikislovníku

Zkusit najít Centrista v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Hledejte bez špehování slovo Centrista ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít heslo Centrista ve vyhledávači Yahoo

Dál můžete zkusit hledat slovo Centrista například v Google obrázcích, v Lingea slovnících, ve ekologickém vyhledávači Ecosia, v metavyhledávači Info.com nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Náhodných výběr osobností, odborných pojmů, termínů a slov

Co znamená Centrista? Definice pojmu, význam a vysvětlení slova

Na této webové stránce jste se dozvěděli Kdo je to Centrista? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Centrista? Definice pojmu Centrista patří do kategorie Politika

Kategorie politika, politik proslov, centrista, ilustrační obrázek

Tento text byl napsán redaktory Superia.cz. Snažili jsme se kontrolovat a ověřovat texty a informace. Přesto se mohlo stát, že je zde nepřesný údaj nebo chyba. Omluvte nás, že, nestíháme pravidelnou aktualizaci všechny textů. Zkuste hledat informace pojem, slovo, termín, heslo, definici, výraz třeba v projektu Wikipedie, kde můžete najít nejspíš delší text. Ke každému pojmu může existovat vícero definic podle toho o jaký obor se jedná. Doporučujeme vám hledat v jiných sekcích (než Politika).

Navštivte další náš web, kde se dozvíte definici různých pojmů včetně počítačových pojmů a pojmů se světa hardware a software.