Kdo je to?
Kdo je to Centrista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Centrista? Lidé, politika

Centrista

Jaký je význam slova Centrista? Co to znamená?

Centrista je příslušník nebo přívrženec politické strany, která má svůj program a cíle na hranici mezi levicí a pravicí. Nazývá se také zastáncem politického středu.
Role centristů jsou důležité tam, kde se v politickém systému vyskytuje větší počet stran. Většinou se jedná o přívržence strany, která není vyhraněná v ekonomických otázkách, může být zaměřena regionálně, ekologicky, etnicky a podobně.



Kdo je to Centrista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Centrista? Lidé, politika

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je to Centrista? s vašimi kamarády na Facebooku, Redditu, Pinterestu nebo Twitteru.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu      

Vzpomněli byste si na význam slova Ekokůže? Znáte pojem Fibroskopie? Víte co je Nugát? Vzpomenete si na definici slova Stockholmský syndrom?

Klíčová slova: Centrista, wikipedie, přesný výraz, přesný výraz, heslo, formulace, vysvětlení, politika, popis, co znamená, wiki, politika, synonymum, termín, pojem, slovo

Pojem Centrista je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Jiné zdroje informací o výrazu Centrista

Hledat frázi Centrista na Google obrázcích

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Centrista ve Wikimedia Commons

Zkusit najít termín Centrista ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít heslo Centrista ve fulltextu Seznam.cz

Hledejte bez špehování slovo Centrista ve vyhledávači DuckDuckGo

Dál můžete zkusit hledat slovo Centrista například v evropském vyhledávači Qwant, v Google překladači, ve fulltextu Google.cz, ve ruském vyhledávači Yandex nebo v projektu slovnik.cz.

Další vybraná hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy

Co znamená Centrista? Definice pojmu, význam a vysvětlení slova

Na stránce jste se mohli dozvědět: Kdo je to Centrista? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Centrista? Definice pojmu Centrista je v sekci Politika

Výše uvedený text byl napsán redaktorkami Superia.cz. Přes veškerou snahu mohou texty obsahovat faktické i pravopisné chyby za což se předem omlouváme. Omluvte nás, že, nestíháme pravidelnou aktualizaci všechny textů. Zkuste najít informace pojem, slovo, termín, definici dejme tomu v české Wikipedii, kde můžete najít mnohem podrobnější text. Nezapomeňte, že termíny a hesla mohou mít víc významů podle toho o jaký obor se jedná. Proto případně zapátrejte i v jiných kategoriích (než politika).

Navštivte další náš web, kde se dozvíte definici různých pojmů včetně počítačových pojmů a pojmů se světa hardware a software.