Kdo je to?
Kdo je to Kongresman? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Kongresman? Lidé, politika

Kongresman

Co znamená a jaký je význam slova Kongresman?

Kongresman je člen Kongresu Spojených států amerických, respektive Sněmovny reprezentantů.
Kongres Spojených států amerických se dělí na dolní a horní komoru - Sněmovnu reprezentantů a Senát. Kongresmanů je ve Sněmovně reprezentantů 435 a jsou voleni na dvouleté funkční období jako zástupci jednotlivých amerických států. Kongresmani zasedají v Kapitolu. Jejich shromáždění předsedá mluvčí (Speaker). Dvojice soupeřících amerických stran - Republikáni a Demokraté - se snaží získat ve Sněmovně reprezentantů většinu, která jim umožňuje prosazování jejich politiky.



Kdo je to Kongresman? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Kongresman? Lidé, politika

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je to Kongresman? s vašimi kamarády na Facebooku, Redditu, Pinterestu nebo Twitteru.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Vzpomněli byste si na význam slova Keylogger? Znáte pojem Ležák? Víte co je Zvyk? Vzpomenete si na definici slova Konkurence?

Klíčová slova: wikipedie, termín, Kongresman, odborný výraz, popis, vysvětlení, přesný výraz, etymologie, definice, heslo, význam pojmu, původ slova, lexikon, význam, pojem, politika

Pojem Kongresman je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Jiné doporučené zdroje informací

Vyhledat pojem Kongresman ve Wikipedii

Hledat heslo Kongresman ve fulltextu Seznam.cz

Hledejte bez špehování slovo Kongresman ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít frázi Kongresman na Google.cz

Vyhledat heslo Kongresman ve vyhledávači Yahoo

Dál můžete zkusit hledat slovo Kongresman například v Google obrázcích, v Lingea slovnících, ve videích na Youtube, v Microsoft Bing nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Často hledaná hesla, osobnosti, odborné termíny, pojmy, slova

Co znamená Kongresman? Definice pojmu, význam a vysvětlení slova

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Kongresman? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Kongresman? Definice pojmu Kongresman je v sekci Politika

Kategorie politika, ministryně žena, kongresman, ilustrační obrázek

Výše uvedený text byl napsán redaktorkami Superia.cz. Vyhrazujeme si možnost chyb v textech. Nemůžeme pravidelně aktualizovat všechny texty. Můžete také vyzkoušet hledat informace výraz, definici, slovo, termín dejme tomu v internetové encyklopedii Wikipedia, kde naleznete rozsáhlejší text. Jednotlivá slova můžou mít několik významů v různém kontextu, v různých oborech. Zkuste hledání odborného pojmu Kongresman i v jiné kategorii než je sekce politika.