Kdo je to?
Kdo je to Radikál? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Radikál? Lidé, politika

Radikál

Co znamená a jaký je význam slova Radikál?

Radikál je označení pro člověka vyznávajícího takové přesvědčení nebo ideologii, které mají za cíl provedení zásadních změn ve společnosti. Řešit něco radikálně znamená proti tomu velmi rázně a důsledně zakročit. Radikální řešení většinou nebývají tím nejvhodnějším krokem a většinová společnost je zpravidla neakceptuje. Opakem radikalismu je umírněnost.



Kdo je to Radikál? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Radikál? Lidé, politika

Zaujala vás definice pojmu Radikál? Pak se o ní podělte s partnery, kolegy a kamarády na Facebooku, Redditu, Pinterestu nebo Twitteru.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru    

Vzpomněli byste si na význam slova Džambulka? Znáte pojem Nadmořská výška? Víte co je Hospitalizace? Vzpomenete si na definici slova Etický kodex?

Klíčová slova: přesný význam, wiki, význam slova, wikipedie, synonymum, význam pojmu, politika, vysvětlení, význam, definice, heslo, co znamená, původ slova, informace, popis, politika

Pojem Radikál je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Více informací o pojmu Radikál lze najít v následujících zdrojích

Zkusit najít pojem Radikál ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Vyhledat pojem Radikál ve vyhledávači Yandex

Najít heslo Radikál ve vyhledávači Qwant

Hledat výraz Radikál ve fulltextu vyhledávače Info.com

Hledejte bez špehování slovo Radikál ve vyhledávači DuckDuckGo

Dál můžete zkusit hledat slovo Radikál například v evropském vyhledávači Qwant, v projektu slovnik.cz, ve vyhledávači Seznam.cz, ve Wikipedii nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Zkuste také následující odborné pojmy, osobnosti, termíny a hesla

Co znamená Radikál? Definice pojmu, význam a vysvětlení slova

Teď už víte Kdo je to Radikál? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Radikál? Definice pojmu Radikál patří do sekce Politika

Kategorie politika, senátor, radikál, ilustrační obrázek

Výše uvedený text byl napsán redaktorkami Superia.cz. Naše stránky mají pouze informativní charakter, neručíme za tiskové chyby. Omluvte nás, že, nestíháme pravidelnou aktualizaci všechny textů. Vyzkoušejte nalézt informace pojem, termín, výraz,heslo dejme tomu třeba v populární Wikipedii, kde naleznete podrobný text. Jednotlivá slova můžou mít několik významů v různém kontextu, v různých oborech. Pokuste se najít termín Radikál i v jiné kategorii než v politika.

Navštivte další náš web, kde se dozvíte definici různých pojmů včetně počítačových pojmů a pojmů se světa hardware a software.