Kdo je to?
Kdo je to Imigrant? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Imigrant? Lidé, politika

Imigrant

Co znamená a jaký je význam slova Imigrant?

Imigrant, jinak také přistěhovalec, je člověk, který přichází ze zahraničí na území jiného státu a usazuje se zde. Koná tak většinou z důvodů ekonomických, politických či náboženských. Imigrant může být obyvatelem chudé země, kterou opouští, aby získal majetek, zlepšil svou životní úroveň nebo získal vzdělání.
Stěhování za prací k ekonomicky rozvinutějším sousedům probíhalo v historii mnohokrát a probíhá i v současnosti. Imigranti nemají vždy snahu o integraci, což může vést až k násilí. K opuštění domova vedou často i ozbrojené konflikty v původní zemi. Mnoho přistěhovalců pochází také ze zemí, ve kterých na ně byl vyvíjen politický nátlak, nebo byli nábožensky utiskováni.



Kdo je to Imigrant? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Imigrant? Lidé, politika

Líbí se vám definice kdo je to Imigrant? Pak se podělte s vašimi přáteli na sociálních sítích jako je Facebook, Pinterest, Síť X nebo Reddit. Stačí kliknout na tlačítko Sdílet.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Víte, co je to Tristní? Znáte definici termínu Mykologie? Vzpomněli byste si na význam slova Spirometrie? Pamatujete si definici pojmu Gravitační síla?

Klíčová slova: odborný výraz, přesný výraz, pojem, informace, slovo, etymologie, termín, původ slova, popis, politika, přesný výraz, synonymum, Imigrant, lexikon, formulace, politika

Pojem Imigrant je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Doporučené zdroje informací k dalšímu studiu

Hledat frázi Imigrant ve Wikipedii

Vyhledat výraz Imigrant ve vyhledávači Yandex

Najít heslo Imigrant ve vyhledávači Qwant

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Imigrant ve Wikimedia Commons

Hledat videa s názvem Imigrant na Youtube

Dál můžete zkusit hledat slovo Imigrant například v metavyhledávači Info.com, v Google překladači, v evropském vyhledávači Qwant, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Často žádané pojmy, osoby, výrazy, osobnosti, odborné termíny a slova

Význam slova, definice, pojem, vysvětlení co znamená Imigrant

Právě jste zjistili Kdo je to Imigrant? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Imigrant? Definice pojmu Imigrant je v kategorii Politika

Kategorie politika, státnice, imigrant, ilustrační obrázek

Text vytvořen pro server Superia.cz. Pečlivě jsme zkontrolovali všechny informace a údaje. Přesto však nevylučujeme, že je v textech chyba. Údaje na stránkách nemusí být aktuální. Přes veškerou snahu bohužel nestíháme pravidelnou aktualizaci informací. Čerstvé informace hledejte výraz, heslo, pojem, termín, text, slovo třeba v populární Wikipedii, kde naleznete delší popis. Nezapomeňte, že jednotlivé výrazy mohou mít víc významů v závislosti na oboru a kontextu. Zkuste proto též hledat synonymum ke slovu Imigrant v jiné sekci než politika.

V diskuzích jste se možná setkali s různými zkratkami. Mezi nejrozšířenější zkratky patří BTW a IMHO. Víte co znamenají? Pokud ne, dozvíte se to zde.