Kdo je to?
Kdo je Martin Uhlíř? Životopis Martin Uhlíř, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Martin Uhlíř

Kdo je Martin Uhlíř? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, politika

Martin Uhlíř je politik a občanský aktivista, původně člen TOP 09. a také bývalý zastupitel Prahy 10. Je absolventem Provozně ekonomické fakulty ČZU v Praze, kde získal titul Ing. a MBA. Aktivně se zúčastnil založení více občanských iniciativ, pracovně se pohyboval v oblasti médií, např. Centrum.cz, E15 nebo Aktuálně.cz.
Jako aktivista se Martin Uhlíř zaměřil na porušování lidských práv, především v Rusku. Odsoudil ruskou účast na válce v Sýrii, protestoval proti ruským motorkářům Nočním vlkům.



Kdo je Martin Uhlíř? Životopis Martin Uhlíř, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Základní informace o osobě Martin Uhlíř

Národnost: česká
Datum narození: 9. února 1976
Místo narození: Karlovy Vary

Líbí se stručný životopis s osobou Martin Uhlíř? Pak se podělte s bližními prostřednictvím níže uvedených buttonků na sociálních sítích Facebook, Reddit, Pinterest nebo Twitter.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Pamatujete si definici pojmu Piperin? Znáte definici termínu Tromba? Znáte termín Kreml? Pamatujete si definici pojmu Beletrie?

Klíčová slova: popis, vysvětlení, kdo je Martin Uhlíř?, politika, osobnost, datum narození, Martin Uhlíř, místo narození, politika, kde se narodil Martin Uhlíř?, národnost, Martin Uhlíř, narození, biografie, život, lexikon

Pojem Martin Uhlíř je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Internetové odkazy na vyhledávače

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Martin Uhlíř ve Wikimedia Commons

Hledat heslo Martin Uhlíř ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Zkusit najít termín Martin Uhlíř ve vyhledávači Qwant

Hledat frázi Martin Uhlíř na Google.cz

Vyhledat termín Martin Uhlíř ve fulltextu vyhledávače Info.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Martin Uhlíř například ve ekologickém vyhledávači Ecosia, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve Wikislovníku, ve Wikipedii nebo v Lingea slovnících.

Náhodných výběr osobností, odborných pojmů, termínů a slov

Životopis, kdo je Martin Uhlíř? Stručná biografie

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Martin Uhlíř? Kdy se narodil Martin Uhlíř? Kde se narodil Martin Uhlíř? Martin Uhlíř se nachází v sekci Politika

Kategorie politika, vlajka vztyčená, martin Uhlíř, ilustrační obrázek

Text vytvořen pro server Superia.cz. Předem se omlouváme za případné chyby v textech. Uvítáme vaši pomoc a zpětnou vazbu.Údaje zde uvedené mohou být již neaktuální či zastaralé. Aktualizace článků není pravidelná. Zkuste najít informace osobnost, osobu, člověka Martin Uhlíř dejme tomu například v projektu Wikipedia, kde naleznete podrobnější popis, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Martin Uhlíř i v jiné kategorii než je politika.