Kdo je to?
Kdo je Dominik Hašek? Životopis Dominik Hašek, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Dominik Hašek

Kdo je Dominik Hašek? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Dominik Hašek, zvaný Dominátor, je proslulý bývalý hokejový brankář. Byl vyhlášen nejlepším evropským hokejistou v NHL a vybrán do stovky nejlepších hráčů historie této ligy. Hokej hrál již jako dítě a v osmnácti letech byl nejmladším reprezentačním brankářem v historii československého hokeje. Po úspěších v domácím hokeji nastoupil do NHL. Zde vystřídal více týmů.
Dominik Hašek je nositelem řady českých i zahraničních ocenění. Jeho jméno je zapsáno v Síni slávy českého hokeje a v roce 2014 do Hokejové síně slávy v Torontu a o rok později do Síně slávy IIHF.



Kdo je Dominik Hašek? Životopis Dominik Hašek, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní údaje o osobě Dominik Hašek

Národnost: česká
Datum narození: 29. ledna 1965
Místo narození: Pardubice

Zaujala vás biografie osobnosti Dominik Hašek? Potom se podělte s dalšími lidmi na Twitteru, Redditu, Facebooku nebo jinde.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Vzpomenete si na definici slova Antivirus? Víte co je Listérie? Vzpomněli byste si co znamená slovo Svobodné zednářství? Vzpomněli byste si co označuje výraz Kybernetika?

Klíčová slova: informace, lexikon, kde se narodil Dominik Hašek?, životopis, datum narození, národnost, kdy se narodil Dominik Hašek?, Dominik Hašek, místo narození, biografie, osobnost, vysvětlení, narození, wiki, sport, kdo je Dominik Hašek?

Pojem Dominik Hašek je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Odkazy na jiné online zdroje a weby

Hledat slovo Dominik Hašek ve vyhledávači Yahoo

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Dominik Hašek ve Wikimedia Commons

Hledat pojem Dominik Hašek ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit najít výraz Dominik Hašek na Google obrázcích

Vyhledat slovo Dominik Hašek ve Wikipedii

Dál můžete zkusit hledat slovo Dominik Hašek například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve fulltextu Yahoo.com, ve Wikislovníku nebo v Lingea slovnících.

Další vybraná hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy

Biografie, životopis, kdo je to Dominik Hašek?

Na stránce jste se mohli dozvědět: Kdo je to Dominik Hašek? Kdy se narodil Dominik Hašek? Kde se narodil Dominik Hašek? Dominik Hašek se nachází v sekci Sport

Text byl sepsán pro server Superia.cz. Provozovatel neručí za úplnost, pravdivost či aktuálnost informací na těchto webových stránkách. Doufáme, že chápete, že není v našich silách provádět pravidelnou aktualizaci všech pojmů. Doporučujeme vyhledat informace osobnost, osobu, člověka Dominik Hašek dejme tomu například na stránkách Wikipedie, kde můžete najít mnohem podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Dominik Hašek i v jiné kategorii než je sport.