Kdo je to?
Kdo je Lucie Neumannová? Životopis Lucie Neumannová, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Lucie Neumannová

Kdo je Lucie Neumannová? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Lucie Neumannová je česká atletka, dcera Kateřiny Neumannové.
Lucka se narodila v roce 2023 a jejími rodiči jsou lyžařka Kateřina Neumannová a podnikatel Josef Jindra. Rodiče se ale poměrně brzy rozešli, a tak Lucka vyrůstala od 14 let už jen s mámou. Díky mamince se dostala i ke sportu - běhala, dělala atletiku, jezdila na běžkách i na kole, hrála tenis. Tenis byl po dlouhou dobu jejím sportem číslo jedna, učila se dokonce na slavné tenisové akademii na Floridě. Potom však přesedlala hlavně na atletiku. Na Mistrovství ČR v roce 2022 skončila sedmá v běhu na 800 m.
S maminkou má opravdu hezký vztah, což potvrzují obě při různých rozhovorech pro média. S otcem již tak idylické vztahy nemá. Josef Jindra je totiž známý jako podnikatel, který však nehraje vždy fér. A ačkoliv peněz má nejspíše dost, dceři zrovna příliš život neulehčuje.
V osobním životě Lucka asi dva roky chodila s modelem Oliverem Průchou, ale potom se rozešli, což vyšlo najevo poněkud zajímavým způsobem: Oliver se účastnil seznamovací soutěže Love Island.



Kdo je Lucie Neumannová? Životopis Lucie Neumannová, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Hlavní informace o osobě Lucie Neumannová

Národnost: česká
Datum narození: 2003

Popis osobnosti Lucie Neumannová můžete sdílet s vaším okruhem známých osob na svých sociální sítě (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest)..

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Rozumíte pojmu Harissa? Znáte pojem Teslice? Znáte definici termínu Nabídka? Vzpomenete si na definici slova Balkon?

Klíčová slova: sport, informace, kdy se narodila Lucie Neumannová?, osobnost, wiki, život, vysvětlení, osobnosti, kdo je Lucie Neumannová?, sport, datum narození, popis, národnost, lexikon, Lucie Neumannová, zajímavosti

Pojem Lucie Neumannová je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Jiné informační zdroje o frázi Lucie Neumannová

Zkusit najít Lucie Neumannová ve vyhledávači Yandex

Zkusit najít heslo Lucie Neumannová ve fulltextu vyhledávače Info.com

Vyhledat termín Lucie Neumannová ve vyhledávači Qwant

Hledejte bez špehování slovo Lucie Neumannová ve vyhledávači DuckDuckGo

Najít heslo Lucie Neumannová ve Wikislovníku

Dál můžete zkusit hledat slovo Lucie Neumannová například ve fulltextu Google.cz, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve vyhledávači Seznam.cz, v Seznam.cz slovníku cizích slov nebo v Lingea slovnících.

Víte co znamenají tato slova, hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy?

Stručná biografie, resp. životopis osoby Lucie Neumannová

Právě jste zjistili Kdo je to Lucie Neumannová? Kdy se narodila Lucie Neumannová? Lucie Neumannová patří do sekce Sport

Kategorie sport, judistka, lucie Neumannová, ilustrační obrázek

Výše uvedený text byl napsán redaktorkami Superia.cz. Velmi pečlivě jsme procházeli veškeré zveřejněné texty. Přes to vše se může stát, že je zde nesprávná, nepřesná či neaktuální informace. Návštěvníci, omluvte nás prosím, že nestíháme pravidelně aktualizovat texty. Aktuální informace lze většinou nalézt osobnost, osobu, člověka Lucie Neumannová dejme tomu třeba ve Wikipedii, kde můžete najít nejspíše delší a podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Lucie Neumannová i v jiné kategorii než je sport.