Kdo je to?
Kdo je Nikola Ogrodníková? Životopis Nikola Ogrodníková, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Nikola Ogrodníková

Kdo je Nikola Ogrodníková? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Nikola Ogrodníková je česká atletka, která nejprve soutěžila v sedmiboji, v současné době nás reprezentuje v hodu oštěpem.
Nikola se narodila 18. srpna 1990 v Ostravě. S atletikou začínala v klubu Atletika Poruba, později závodila za SSK Vítkovice. Od roku 2018 závodí za Duklu Praha. Mezi její trenéry patřili postupně Stanislav Šuška, Aleš Duda a Jan Železný (resp. skupina kolem něho). Jejím současným trenérem je Vítězslav Veselý, který byl i jejím životním partnerem.
Mezi Nikoliny největší úspěchy patří zlatá, stříbrná i bronzová medaile z hodu oštěpem na Mistrovství České republiky, dále stříbro v sedmiboji na MČR, bronz na Mistrovství Evropy juniorů v sedmiboji, stříbro z Mistrovství Evropy v hodu oštěpem i z Evropských her v téže disciplíně.
Ocenění se jí dostalo, když se v roce 2018 stala Atletkou roku.
Její rekordy jsou 5607 bodů ze sedmiboje z roku 2007 z Hengela a 67,4 metrů v hodu oštěpem z roku 2019 z Offenburgu.
V soukromém životě v současné době žije s hokejistou Petrem Vránou, kterému v roce 2022 tragicky zemřela první žena Lindsay.



Kdo je Nikola Ogrodníková? Životopis Nikola Ogrodníková, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Základní informace o osobě Nikola Ogrodníková

Národnost: česká
Datum narození: 18. 8. 1990
Místo narození: Ostrava

Líbí se stručný životopis s osobou Nikola Ogrodníková? Pak se podělte s blízkými na různých sociálních sítích – Facebooku, Pinterestu, Redditu nebo Twitteru.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Vzpomněli byste si co označuje výraz Ionizace? Vzpomněli byste si na význam slova Fyzika? Znáte pojem Svatořečení? Znáte definici termínu Aglomerace?

Klíčová slova: wiki, Nikola Ogrodníková, wikipedie, národnost, popis, kdy se narodila Nikola Ogrodníková?, životopis, narození, informace, kde se narodila Nikola Ogrodníková?, sport, Nikola Ogrodníková, osobnost, místo narození, vysvětlení, datum narození

Pojem Nikola Ogrodníková je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Více informací o slovu Nikola Ogrodníková doporučujeme hledat v těchto zdrojích

Vyhledat výraz Nikola Ogrodníková na Google obrázcích

Hledat slovo Nikola Ogrodníková ve fulltextu vyhledávače Info.com

Vyhledat výraz Nikola Ogrodníková na Google.cz

Zkusit najít pojem Nikola Ogrodníková ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledejte bez špehování slovo Nikola Ogrodníková ve vyhledávači DuckDuckGo

Dál můžete zkusit hledat slovo Nikola Ogrodníková například v Seznam.cz slovníku cizích slov, v Google překladači, v Google obrázcích, ve vyhledávači Seznam.cz nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Víte co znamenají tato slova, hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy?

Biografie, životopis, kdo je to Nikola Ogrodníková?

Nyní již víte Kdo je to Nikola Ogrodníková? Kdy se narodila Nikola Ogrodníková? Kde se narodila Nikola Ogrodníková? Nikola Ogrodníková je v kategorii Sport

Kategorie sport, plavkyně , nikola Ogrodníková, ilustrační obrázek

Text napsán pro Superia.cz. Vyhrazujeme si možnost chyb v uvedených textech. Nemáme prostředky na pravidelnou aktualizace textů. Pokuste se vyhledat informace osobnost, osobu, člověka Nikola Ogrodníková dejme tomu například v internetové encyklopedii Wikipedia, kde naleznete rozsáhlejší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Nikola Ogrodníková i v jiné kategorii než je sport.