Kdo je to?
Kdo je Patrik Schick? Životopis Patrik Schick, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Patrik Schick

Kdo je Patrik Schick? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Patrik Schick je český fotbalový reprezentační útočník. Narodil se v Praze, kde také započal kariéru v klubu AC Sparta Praha. Dal o sobě nejvíce vědět v dorostenecké lize v sezoně 2013/2014, kdy ve 29 zápasech nastřílel 22 gólů. Tímto výkonem se vypracoval až do A-týmu a hned v sezoně 2013/2014 slavil se Spartou Praha ligový titul a také Pohár České pošty (tzv. double). V sezoně 2015/2016 šel na hostování do klubu Bohemians 1905 a během 27 zápasů nastřílel 8 branek. V roce 2016 následoval přestup do italské Sampdorie Janov. V témže roce vyhrál také v anketě Fotbalista roku v kategorii Talent roku. V roce 2017 přestoupil do klubu AS Řím za 38 milionů eur a stal se tak nejdražší posilou v historii klubu a druhým nejdražším českým fotbalistou, hned po Pavlu Nedvědovi. V AS Řím se mu dařilo, ale po několika zraněních a příchodu nového trenéra Schick nedostával tolik šancí. Odešel na roční hostování do německého klubu RB Leipzig. Během 15 zápasů vstřelil 7 branek. V roce 2020 podepsal smlouvu na 5 let s německým klubem Bayer Leverkusen.
Patrik je členem České reprezentace a to již od kategorie U16. V kvalifikaci na Mistrovství Evropy hráčů do 21 let v roce 2017 vsítil 10 branek a stal se tak nejlepším střelcem. V roce 2016 debutoval v reprezentačním A-týmu pod trenérem Pavlem Vrbou proti Maltě a při svém debutu vstřelil gól.



Kdo je Patrik Schick? Životopis Patrik Schick, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Hlavní data o osobě Patrik Schick

Národnost: česká
Datum narození: 24. 1. 1996
Místo narození: Praha, Česká republika

Tento text (Patrik Schick) můžete samozřejmě sdílet se známými na internetových sociálních sítích typu Pinterest, Reddit, Twitter (síť X) či Facebooku.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu  

Pamatujete si definici pojmu Paternalismus? Vzpomenete si na definici slova Stalking? Znáte termín Inkubační doba? Vzpomněli byste si na význam slova Krajní pravice?

Klíčová slova: sport, biografie, popis, informace, lexikon, vysvětlení, Patrik Schick, datum narození, národnost, osobnosti, život, kdo je Patrik Schick?, narození, wiki, kdy se narodil Patrik Schick?, životopis

Pojem Patrik Schick je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Další zdroje informací o slovu Patrik Schick

Najít termín Patrik Schick ve fulltextu Seznam.cz

Hledat termín Patrik Schick na Google obrázcích

Vyhledat heslo Patrik Schick ve Wikipedii

Zkusit najít heslo Patrik Schick ve vyhledávači Qwant

Hledat slovo Patrik Schick v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Dál můžete zkusit hledat slovo Patrik Schick například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v Google překladači, ve fulltextu Yahoo.com, ve ruském vyhledávači Yandex nebo v projektu slovnik.cz.

Náhodných výběr osobností, odborných termínů, pojmů a hesel

Stručná biografie, resp. životopis osoby Patrik Schick

Tyto webové stránky vám přinesly odpověď na otázku Kdo je to Patrik Schick? Kdy se narodil Patrik Schick? Kde se narodil Patrik Schick? Patrik Schick je v kategorii Sport

Kategorie sport, fotbalistka, patrik Schick, ilustrační obrázek

Sepsáno redaktory Superia.cz. Pečlivě jsme prošli a zkontrolovali všechny naše texty. Přesto se však může stát, že zde objevíte chybu nebo překlep. Nemáme možnost pravidelné aktualizace článků. Zkuste hledat informace osobnost, osobu, člověka Patrik Schick dejme tomu např. v české verzi Wikipedia.cz, kde naleznete nejspíše mnohem podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Patrik Schick i v jiné kategorii než je sport.