Kdo je to?
Kdo je Roman Šebrle? Životopis Roman Šebrle, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Roman Šebrle

Kdo je Roman Šebrle? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Roman Šebrle je bývalý vrcholový sportovec, světový rekordman, atletický vícebojař a vítěz desetiboje na olympiádě v roce 2004. Vytvořil světový rekord s 9026 body a udržel ho 11 let.
Roman Šebrle byl členem Armádního sportovního centra Dukla. Jako voják z povolání má hodnost majora. Tu dostal po získání zlata na olympiádě v Athénách.
Roman Šebrle byl také pětkrát zvolen Atletem roku ČR. Kariéru ukončil v roce 2013 ze zdravotních důvodů.
Nyní působí jako moderátor v televizi Prima. Roman Šebrle zde moderuje hlavní zprávy, původně s Gabrielou Laškovou, nyní s Evou Perkausovou.



Kdo je Roman Šebrle? Životopis Roman Šebrle, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní údaje o osobě Roman Šebrle

Národnost: česká
Datum narození: 26. listopadu 1974
Místo narození: Lanškroun

Zaujala vás biografie osobnosti Roman Šebrle? Potom se podělte s ostatními na společených (komunitních, sociálních) webech jako je Facebook, Reddit, síť X (Twitter) nebo Pinterest.

 Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Rozumíte pojmu Adblue? Vzpomněli byste si co označuje výraz Protektor? Znáte definici termínu Šovinismus? Znáte termín Bílý čaj?

Klíčová slova: národnost, životopis, zajímavosti, lexikon, Roman Šebrle, sport, kdo je Roman Šebrle?, sport, vysvětlení, osobnosti, popis, život, biografie, wiki, kdy se narodil Roman Šebrle?, datum narození

Pojem Roman Šebrle je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Hledejte výraz Roman Šebrle v dalších zdrojích

Najít slovo Roman Šebrle ve fulltextu vyhledávače Info.com

Najít pojem Roman Šebrle ve fulltextu Seznam.cz

Hledat heslo Roman Šebrle ve vyhledávači Yahoo

Zkusit najít pojem Roman Šebrle ve Wikipedii

Hledat frázi Roman Šebrle v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Dál můžete zkusit hledat slovo Roman Šebrle například ve Wikipedii, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve videích na Youtube, ve ruském vyhledávači Yandex nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Další vybraná hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy

Stručná biografie, resp. životopis osoby Roman Šebrle

Na stránce jste se mohli dozvědět: Kdo je to Roman Šebrle? Kdy se narodil Roman Šebrle? Kde se narodil Roman Šebrle? Roman Šebrle je v sekci Sport

Uvedený text sepsán reaktory Superia.cz. Přes veškerou snahu mohou texty obsahovat faktické i pravopisné chyby za což se předem omlouváme. Texty bohužel nestíháme pravidelně upravovat, proto mohou obsahovat zastaralé, neaktuální, neplatné nebo nepřesné údaje. Zkuste najít informace osobnost, osobu, člověka Roman Šebrle dejme tomu třeba na stránkách Wikipedie, kde můžete najít mnohem podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Roman Šebrle i v jiné kategorii než je sport.