Kdo je to?
Kdo je to Skialpinista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Skialpinista? Lidé, sport

Skialpinista

Jaký je význam slova Skialpinista? Co to znamená?

Skialpinista je člověk provozující skialpinismus. Jedná se o sport, kdy se skialpinista pohybuje ve volném horském terénu na lyžích. Speciálně upravené lyže umožňují výstup i v extrémně náročném terénu a následuje sjezd po neupravených svazích.
V souvislosti se skialpinismem se často zmiňuje riziko, že skialpinista svou aktivitou strhne lavinu. Jedná se o extrémní sport; vzhledem k tomu, že se skialpinisté pohybují ve volném horském terénu a často v neznačených lokalitách, mohou nastat problémy s jejich záchranou v případě zranění nebo dalších komplikací.
Pokud se jedná o závodní skialpinismus, pohybují se sportovci obvykle po předem naplánovaným trasách.



Kdo je to Skialpinista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Skialpinista? Lidé, sport

Sdílejte text pojmu Skialpinista s vašimi kamarády, známými a přáteli na společených (komunitních, sociálních) webech jako je Facebook, Reddit, síť X (Twitter) nebo Pinterest.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Víte co je Vkladní knížka? Vzpomněli byste si co označuje výraz Kapitál? Rozumíte pojmu DND? Znáte termín Okurková sezóna?

Klíčová slova: etymologie, synonymum, význam, slovo, původ slova, vysvětlení, wiki, přesný výraz, wikipedie, odborný výraz, heslo, definice, Skialpinista, sport, pojem, popis

Pojem Skialpinista je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Pro další informace o termínu Skialpinista zkuste tyto odkazy

Hledat videa s názvem Skialpinista na Youtube

Hledejte bez špehování slovo Skialpinista ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Skialpinista ve Wikimedia Commons

Vyhledat pojem Skialpinista ve fulltextu vyhledávače Info.com

Vyhledat slovo Skialpinista ve vyhledávači Yandex

Dál můžete zkusit hledat slovo Skialpinista například ve fulltextu Google.cz, v Google překladači, ve videích na Youtube, ve vyhledávači Seznam.cz nebo v projektu slovnik.cz.

Doporučujeme tyto osobnosti, pojmy, výrazy a termíny

Vysvětlení významu slova Skialpinista, definice, vysvětlení pojmu

Teď už znáte odpověď na otázku Kdo je to Skialpinista? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Skialpinista? Definice pojmu Skialpinista se nachází v kategorii Sport

Kategorie sport, házenkářka, skialpinista, ilustrační obrázek

Uvedený text sepsán reaktory Superia.cz. Možnost chyb vyhrazena. Litujem, že není v našich silách provádět pravidelně aktualizace všech textů. Pokuste se též vyhledat informace výraz, slovo, definici, termín řekněme například na webovkách projektu Wikipedia, kde můžete najít o mnoho podrobnější text. Berte prosím na vědomí, že slovní spojení mívají několik různých významů vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Nezbývá, než vám doporučit hledání v jiných kategoriích než je Sport.