Kdo je to?
Kdo je Václav Tittelbach? Životopis Václav Tittelbach, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Václav Tittelbach

Kdo je Václav Tittelbach? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Václav Tittelbach je bývalý český televizní moderátor a komentátor, který se nejvíce proslavil jako moderátor sportovních zpráv večerního vysílání TV Nova. Tittelbach se narodil v dubnu 1955 v Praze.
Po střední škole studoval na Vysoké škole ekonomické v Praze, kde vystudoval obor Ekonomika cestovního ruchu a služeb.
Po studiích pracoval v československém rozhlasu, kde připravoval měl na starosti přípravu turistických tipů na výlety. Později vyhrál konkurz na sportovního komentátora a od roku 1993 začal působit jako hlasatel na TV Nova. Pro TV Nova pracoval až do roku 2012. Kromě moderování sportovních zpráv komentoval také řadu sportovních událostí. Diváci si jej mohou pamatovat rovněž z účinkování v zábavních pořadech TV Nova, jako DO-RE-MI, Čtveráci, Volenka a další. Dále se objevil v dokumentárním snímku Lesk a bída země České (2001).
Václav Tittelbach je otcem tří dětí – Lukáš, Kamila a Tobiáš Václav.



Kdo je Václav Tittelbach? Životopis Václav Tittelbach, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě Václav Tittelbach

Národnost: česká
Datum narození: 3. 4. 1955
Místo narození: Praha, Československo

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je Václav Tittelbach? s vašimi kamarády, známými a přáteli na internetových sociálních sítích typu Pinterest, Reddit, Twitter (síť X) či Facebooku.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Pamatujete si definici pojmu Spirulina? Vzpomenete si na definici slova SWIFT? Znáte termín Obsah? Vzpomněli byste si na význam slova Dynamický rozsah?

Klíčová slova: Václav Tittelbach, Václav Tittelbach, kdo je Václav Tittelbach?, wiki, životopis, sport, vysvětlení, osobnost, narození, kdy se narodil Václav Tittelbach?, život, informace, lexikon, datum narození, osobnosti, sport

Pojem Václav Tittelbach je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Linky na jiné informační zdroje

Najít výraz Václav Tittelbach ve vyhledávači Qwant

Hledejte bez špehování slovo Václav Tittelbach ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat slovo Václav Tittelbach ve Wikipedii

Vyhledat termín Václav Tittelbach ve fulltextu Seznam.cz

Hledat výraz Václav Tittelbach ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Václav Tittelbach například v metavyhledávači Info.com, v Lingea slovnících, ve Wikislovníku, v Seznam.cz slovníku cizích slov nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Často hledaná slova, osobnosti, termíny a odborné pojmy

Stručná biografie, resp. životopis osoby Václav Tittelbach

Teďka již bezesporu víte Kdo je to Václav Tittelbach? Kdy se narodil Václav Tittelbach? Kde se narodil Václav Tittelbach? Václav Tittelbach se nachází v kategorii Sport

Kategorie sport, motorkář, václav Tittelbach, ilustrační obrázek

Sepsáno redaktory Superia.cz. Neručíme za správnost a aktuálnost uvedených informací. Věříme, že chápete, že texty nemohou být často aktualizovány. Můžete také vyzkoušet hledat informace osobnost, osobu, člověka Václav Tittelbach řekněme například v projektu Wikipedia.cz, kde naleznete nejspíš podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Václav Tittelbach i v jiné kategorii než je sport.