Kdo je to?
Kdo je Ivana Zemanová? Životopis Ivana Zemanová, osobnosti, slavná žena z kategorie politika

Ivana Zemanová

Kdo je Ivana Zemanová? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, politika

Ivana Zemanová je česká první dáma, manželka prezidentka České republiky Miloše Zemana.
Studia romanistiky na Masarykově univerzitě nedokončila. Nastoupila do Prognostického ústavu jako asistentka a zde se seznámila s Milošem Zemanem, za kterého se později provdala.
Miloš Zeman se stal v roce 1998 premiérem, Ivana Zemanová po tuto dobu nebyla příliš veřejně aktivní. Později manželé začali žít odděleně. Avšak poté, co Zeman vyhrál přímou volbu prezidenta, prezentovali se opět jako manželský pár.
Miloš Zeman se ujal prezidentského úřadu v roce 2013 a Zemanová přijala formální roli první dámy. Po celé dva prezidentovy mandáty se však na veřejnosti příliš neobjevovala a do reprezentativních, mediálních a dalších činností se příliš nezapojovala.
Spolu se Zemanem má dceru Kateřinu, která se veřejně známou stala v období Zemanovy první volební kampaně, kdy aktivně vystupovala na jeho podporu.



Kdo je Ivana Zemanová? Životopis Ivana Zemanová, osobnosti, slavná žena z kategorie politika

Základní informace o osobě Ivana Zemanová

Národnost: česká
Datum narození: 29. dubna 1965
Místo narození: Nové Město na Moravě

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je Ivana Zemanová? s ostatními na internetových sociálních sítích typu Pinterest, Reddit, Twitter (síť X) či Facebooku.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Pamatujete si definici pojmu Aerosol? Vzpomenete si na definici slova Hipster? Znáte termín Operační systém? Vzpomněli byste si na význam slova Karob?

Klíčová slova: wiki, Ivana Zemanová, život, kdy se narodila Ivana Zemanová?, národnost, Ivana Zemanová, vysvětlení, politika, místo narození, životopis, biografie, wikipedie, informace, kde se narodila Ivana Zemanová?, politika, kdo je Ivana Zemanová?

Pojem Ivana Zemanová je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Odkazy na jiné weby

Vyhledat termín Ivana Zemanová ve vyhledávači Yandex

Zkusit najít frázi Ivana Zemanová ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Vyhledat pojem Ivana Zemanová v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Vyhledat výraz Ivana Zemanová ve fulltextu vyhledávače Info.com

Vyhledat heslo Ivana Zemanová ve vyhledávači Yahoo

Dál můžete zkusit hledat slovo Ivana Zemanová například ve ruském vyhledávači Yandex, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, v Google obrázcích, ve Wikislovníku nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Doporučujeme tyto osobnosti, pojmy, výrazy a termíny

Stručná biografie, resp. životopis osoby Ivana Zemanová

Tyto webové stránky vám přinesly odpověď na otázku Kdo je to Ivana Zemanová? Kdy se narodila Ivana Zemanová? Kde se narodila Ivana Zemanová? Ivana Zemanová je v sekci Politika

Kategorie politika, sekretářka, ivana Zemanová, ilustrační obrázek

Sepsáno redaktory Superia.cz. Navzdory veškeré pečlivosti neručíme za úplnost a správnost zveřejněného obsahu. Pochopte prosím, že nemáme prostředky na častou aktualizaci všech textů. Zkuste též hledat informace osobnost, osobu, člověka Ivana Zemanová řekněme například ve známé Wikipedii, kde naleznete nejspíš podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Ivana Zemanová i v jiné kategorii než je politika.