Kdo je to?
Kdo je to Kombatant? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Kombatant? Lidé, politika

Kombatant

Jaký je význam slova Kombatant? Co to znamená?

Kombatant je pojem z mezinárodního humanitárního práva užívaný v ozbrojených konfliktech. Kombatant se v daném konfliktu účastní bojů - obvykle jde o vojáka, příslušníka domobrany atd.
Jde o rozlišení bojujících jedinců, kteří jsou v rámci ozbrojeného konfliktu legálním cílem a zároveň mají právo se bojů legálně účastnit, a civilním obyvatelstvem, na které dle mezinárodních úmluv nesmí být veden útok. V případě zajetí se kombatant stává válečným zajatcem a jeho pozici upravují další mezinárodní úmluvy.



Kdo je to Kombatant? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Kombatant? Lidé, politika

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je to Kombatant? s vašimi kamarády na veřejných sociálních sítích (Facebook, Pinterest, Reddit či Twitter).

 Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu  

Víte, co je to Superpočítač? Pamatujete si definici pojmu Věrnost? Vzpomněli byste si na význam slova Psychedelie? Vzpomněli byste si co znamená slovo Dynování?

Klíčová slova: popis, politika, slovo, formulace, politika, lexikon, odborný výraz, vysvětlení, přesný význam, přesný výraz, přesný výraz, Kombatant, význam, definice, wikipedie, wiki

Pojem Kombatant je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Odkazy na vyhledávače, online encyklopedie a slovníky

Hledat termín Kombatant ve vyhledávači Yahoo

Hledat výraz Kombatant ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit najít Kombatant ve Wikipedii

Zkusit najít frázi Kombatant ve vyhledávači Yandex

Vyhledat pojem Kombatant na Google obrázcích

Dál můžete zkusit hledat slovo Kombatant například ve fulltextu Google.cz, v projektu slovnik.cz, ve ekologickém vyhledávači Ecosia, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Často hledaná slova, osobnosti, termíny a odborné pojmy

Co znamená Kombatant? Definice pojmu, význam a vysvětlení slova

Text na této internetové stránce vám umožnil zjistit Kdo je to Kombatant? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Kombatant? Definice pojmu Kombatant je v sekci Politika

Kategorie politika, senátorka, kombatant, ilustrační obrázek

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Přes veškerou snahu mohou texty obsahovat faktické i pravopisné chyby za což se předem omlouváme. Data na webu nejsou pravidelně aktualizovaná, texty nemusí vždy reflektovat aktuální stav. Můžete také vyzkoušet hledat informace pojem, slovo, termín, definici dejme tomu na stránkách Wikipedie, kde můžete najít mnohem podrobnější text. Berte prosím v úvahu, že pojmy mohou mít víc definic podle toho o jaký obor se jedná. Zkuste hledání odborného pojmu Kombatant i v jiné kategorii než je sekce politika.