Kdo je to?
Kdo je David Pastrňák? Životopis David Pastrňák, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

David Pastrňák

Kdo je David Pastrňák? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

David Pastrňák, zvaný Pasta, je vynikající hokejista, který se již v patnácti letech vydal hrát hokej do Švédska. Tam získával zkušenosti a vylepšoval si angličtinu. Zde vydržel tři sezóny a stal se známým. V roce 2014 ho draftoval do zámořské NHL tým Boston Bruins.
David Pastrňák zde byl vybrán jako 25. hráč. První gól v NHL dal v osmnácti letech, má stříbrnou medaili z MS do osmnácti let.



Kdo je David Pastrňák? Životopis David Pastrňák, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Hlavní data o osobě David Pastrňák

Národnost: česká
Datum narození: 25.5.1996
Místo narození: Havířov

Tento text (David Pastrňák) můžete samozřejmě sdílet s rodinou a kamarády na společených (komunitních, sociálních) webech jako je Facebook, Reddit, síť X (Twitter) nebo Pinterest.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Znáte termín Elaborát? Vzpomněli byste si co označuje výraz Padoucnice? Vzpomenete si na definici slova Účetní zůstatek? Znáte termín GPU?

Klíčová slova: wikipedie, David Pastrňák, sport, životopis, místo narození, sport, narození, David Pastrňák, osobnosti, vysvětlení, wiki, lexikon, informace, národnost, kdy se narodil David Pastrňák?, zajímavosti

Pojem David Pastrňák je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Pro další informace o termínu David Pastrňák zkuste tyto odkazy

Najít pojem David Pastrňák ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledejte bez špehování slovo David Pastrňák ve vyhledávači DuckDuckGo

Vyhledat termín David Pastrňák ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem David Pastrňák ve Wikimedia Commons

Hledat videa s názvem David Pastrňák na Youtube

Dál můžete zkusit hledat slovo David Pastrňák například ve ekologickém vyhledávači Ecosia, v Lingea slovnících, v evropském vyhledávači Qwant, v Google obrázcích nebo v Google překladači.

Náhodná hesla, významy slov, odborné termíny, výrazy, pojmy, osobnosti

Stručná biografie, resp. životopis osoby David Pastrňák

Text na této internetové stránce vám umožnil zjistit Kdo je to David Pastrňák? Kdy se narodil David Pastrňák? Kde se narodil David Pastrňák? David Pastrňák je v kategorii Sport

Kategorie sport, krasobruslařka, david Pastrňák, ilustrační obrázek

Uvedený text sepsán reaktory Superia.cz. Uvedené informace jsou bez záruky. Litujem, že není v našich silách provádět pravidelně aktualizace všech textů. Můžete též zkusit najít informace osobnost, osobu, člověka David Pastrňák řekněme na české Wikipedii, kde naleznete o něco delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost David Pastrňák i v jiné kategorii než je sport.