Kdo je to?
Kdo je Martina Marková? Životopis Martina Marková, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Martina Marková

Kdo je Martina Marková? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Martina Marková je česká profesionální tanečnice, která se zaměřuje zejména na latinskoamerické tance, současně je trenérkou fitness.
Martina se narodila 24. ledna 1992 v Praze. Absolvovala přípravu na baletní konzervatoř v Praze. Trénovala mimo jiné tři roky v Rusku, věnovala se také jazzu, hiphopu i pilates. Mezi její taneční partnery patřil její starší bratr Tomáš Marek nebo například polský taneční mistr Przemek Łowicki. Martina sama je pětinásobnou mistryní České republiky od nejmladších kategorií až po ty nejstarší. Také skončila druhá na Mistrovství Polska - právě se svým polským tanečním partnerem. Jako tanečnice, ale i učitelka a porotkyně se účastnila nesčetně tanečních soutěží po celém světě - namátkou jmenujme Hongkong, Malajsie, USA, Rusko, Anglie, Španělsko...
Ke svým velkým úspěchům může počítat i to, že v roce 2009 reprezentovala Českou republiku při převzetí předsednictví EU.
Martina vystoupila také v pořadu Stardance ...aneb když hvězdy tančí, měla tehdy za tanečního partnera herce Marka Taclíka. Zahrála si rovněž ve filmu Decibely lásky, který je inspirován písničkami Michala Davida.
Dodnes trénuje profesionální páry a pracuje v jedné taneční škole v Praze. Kromě tance se dále věnuje i fitness. Založila online tréninkový program, který se jmenuje BodyHunters.



Kdo je Martina Marková? Životopis Martina Marková, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Základní informace o osobě Martina Marková

Národnost: česká
Datum narození: 24. 1. 1992
Místo narození: Praha

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je Martina Marková? s vašimi kamarády prostřednictvím níže uvedených buttonků na sociálních sítích Facebook, Reddit, Pinterest nebo Twitter.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Víte, co je to Flipové pouzdro? Znáte definici termínu Mrtvý zub? Vzpomněli byste si na význam slova Rádlo? Pamatujete si definici pojmu Inteligence?

Klíčová slova: život, sport, životopis, narození, vysvětlení, biografie, zajímavosti, lexikon, sport, Martina Marková, wiki, Martina Marková, místo narození, datum narození, informace, kde se narodila Martina Marková?

Pojem Martina Marková je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Odkazy na vyhledávače, online encyklopedie a slovníky

Najít slovo Martina Marková ve Wikipedii

Najít pojem Martina Marková na Google obrázcích

Vyhledat heslo Martina Marková ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit najít Martina Marková v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Hledat pojem Martina Marková ve vyhledávači Yahoo

Dál můžete zkusit hledat slovo Martina Marková například v Microsoft Bing, v projektu slovnik.cz, ve fulltextu Google.cz, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Další vybraná hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy

Životopis, kdo je Martina Marková? Stručná biografie

Právě jste se dozvěděli odpověď na otázku Kdo je to Martina Marková? Kdy se narodila Martina Marková? Kde se narodila Martina Marková? Martina Marková je v sekci Sport

Kategorie sport, baleťák, martina Marková, ilustrační obrázek

Text vytvořen pro server Superia.cz. Na texty zde uvedené neposkytujeme žádnou záruku. Mohou obsahovat pravopisné i faktické chyby, za které se předem omlouváme. Data na webu nejsou pravidelně aktualizovaná, texty nemusí vždy reflektovat aktuální stav. Aktuální informace lze většinou nalézt osobnost, osobu, člověka Martina Marková třeba v projektu Wikipedia.cz, kde naleznete podrobně vysvětlený popis, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Martina Marková i v jiné kategorii než je sport.