Kdo je to?
Kdo je Martina Dubovská? Životopis Martina Dubovská, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Martina Dubovská

Kdo je Martina Dubovská? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Martina Dubovská je česká alpská lyžařka a reprezentantka. Dubovská se narodila v Třinci české matce a otci ze Slovenska. Po narození se však rodina přestěhoval na Slovensko do Liptovského Mikuláše. Od malička ji otec vedl k lyžování. Poprvé se objevila ve Světovém poháru již v osmnácti letech 4. února 2011. O tři roky později byla nominovaná do české reprezentace pro Zimní Olympijské Hry v ruském Soči (2014). Ve slalomu skončila na 22. místě. Roku 2017 závodila na Mistrovství světa a skončila na 32. místě. V následujícím roce odjela na své druhé Zimní Olympijské hry v jihokorejském Pchjongčchangu (2018). Zde se umístila ve slalomu na celkovém 29. místě a s českým týmem skončila hned v prvním kole v závodu družstev (sdílené 9. místo). Na obou zimních olympiádách závodila v obřím slalomu, avšak ani jeden ze závodů nedokončila. Nejlepšího umístění dosáhla v listopadu 2021 ve slalomu v Levi, kde skončila na šestém místě.



Kdo je Martina Dubovská? Životopis Martina Dubovská, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Hlavní data o osobě Martina Dubovská

Národnost: česká
Datum narození: 27. 2. 1992
Místo narození: Třinec, Československo

Tento text (Martina Dubovská) můžete samozřejmě sdílet s kolegy, přáteli a partnery na Facebooku, Twitteru, Pinterestu, Redditu nebo na jiné sociální síti.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu  

Znáte termín Tequila? Víte, co je to Odbytné? Vzpomenete si na definici slova Bitcoin? Rozumíte pojmu Dysgrafie?

Klíčová slova: informace, život, sport, osobnosti, wikipedie, kde se narodila Martina Dubovská?, popis, sport, Martina Dubovská, místo narození, zajímavosti, biografie, osobnost, vysvětlení, wiki, kdy se narodila Martina Dubovská?

Pojem Martina Dubovská je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Odkazy na jiné online zdroje a weby

Hledat heslo Martina Dubovská na Google.cz

Hledejte bez špehování slovo Martina Dubovská ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat videa s názvem Martina Dubovská na Youtube

Zkusit najít výraz Martina Dubovská ve vyhledávači Yandex

Najít termín Martina Dubovská ve fulltextu vyhledávače Info.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Martina Dubovská například ve fulltextu Yahoo.com, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve ekologickém vyhledávači Ecosia, ve Wikipedii nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Doporučené pojmy, slova, osobnosti, odborné termíny a výrazy

Biografie, životopis, kdo je to Martina Dubovská?

Nyní již víte Kdo je to Martina Dubovská? Kdy se narodila Martina Dubovská? Kde se narodila Martina Dubovská? Martina Dubovská je v sekci Sport

Kategorie sport, sumo žena, martina Dubovská, ilustrační obrázek

Uvedený text byl přidán redaktory Superia.cz. Provozovatel neručí za správnost a úplnost informací na těchto webových stránkách. Doufáme, že chápete, že není v našich silách provádět pravidelnou aktualizaci všech pojmů. Můžete také vyzkoušet hledat informace osobnost, osobu, člověka Martina Dubovská kupř. v české verzi Wikipedia.cz, kde naleznete nejspíše mnohem podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Martina Dubovská i v jiné kategorii než je sport.