Kdo je to?
Kdo je to Přeborník? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Přeborník? Lidé, sport

Přeborník

Co znamená a jaký je význam slova Přeborník?

Přeborník je titul, kterým se označují ti nejlepší v určitém oboru. Může to být šampion ve sportu, virtuóz v umění, nebo vůdčí osobnost ve vědeckém oboru. Přeborník se vyznačuje nejen mimořádným talentem a schopnostmi, ale také tvrdou prací a odhodláním. Taková osoba se stává inspirací pro ostatní a často dosahuje neuvěřitelných úspěchů.
Přeborníci mají několik společných vlastností. Patří sem nadšení, oddanost svému oboru a touha dosáhnout dokonalosti. Musí mít vynikající dovednosti a vědomosti v dané oblasti, a to jak teoreticky, tak prakticky. Trénink a praxe jsou pro ně nezbytné, aby dosáhli nejlepších výsledků.
Vybavení přeborníka závisí na konkrétním oboru. Sportovní přeborníci potřebují speciální vybavení a náčiní, umělci mohou potřebovat různé nástroje a materiály, zatímco vědci mohou pracovat s nejmodernějšími technologiemi a laboratorním vybavením.
Přeborníci často překračují hranice lidských možností. Například jamajský sprinter Usain Bolt drží rekordy v běhu na 100 metrů a 200 metrů a je považován za nejrychlejšího člověka v historii. Výtvarný umělec Leonardo da Vinci je známý svými geniálními malbami a vynálezy, které předběhly svou dobu. Ve vědeckém světě byl Albert Einstein jedním z nejvýznamnějších fyziků všech dob a jeho teorie změnily náš pohled na Vesmír.



Kdo je to Přeborník? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Přeborník? Lidé, sport

Tento text (Přeborník) můžete sdílet s přáteli na Twitteru, Redditu, Facebooku nebo jinde.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Znáte pojem Čertův dráp? Víte co je YMCA? Pamatujete si definici pojmu Podzemnice olejná? Vzpomněli byste si co označuje výraz Pesimismus?

Klíčová slova: přesný výraz, informace, etymologie, význam slova, sport, termín, heslo, přesný výraz, Přeborník, přesný význam, formulace, slovo, původ slova, synonymum, definice, Přeborník

Pojem Přeborník je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Další informační zdroje o slovu Přeborník

Najít pojem Přeborník na Google.cz

Hledat videa s názvem Přeborník na Youtube

Zkusit najít Přeborník ve Wikipedii

Najít výraz Přeborník ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Přeborník ve Wikimedia Commons

Dál můžete zkusit hledat slovo Přeborník například v Google obrázcích, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve fulltextu Yahoo.com, ve videích na Youtube nebo v Lingea slovnících.

Náhodných výběr osobností, hesel, pojmů a odborných termínů

Význam slova, definice, pojem, vysvětlení co znamená Přeborník

Na stránce jste se mohli dozvědět: Kdo je to Přeborník? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Přeborník? Definice pojmu Přeborník patří do kategorie Sport

Kategorie sport, parašutista, přeborník, ilustrační obrázek

Text byl sepsán pro server Superia.cz. Informace jsou bez jakékoliv záruky, neručíme za faktickou správnost, aktuálnost a jazykovou přesnost uvedených informací. Bohužel, naše možnosti updatů článků jsou omezené. Vyzkoušejte nalézt informace výraz, slovo, definici, slovíčko dejme tomu například v projektu Wikipedia, kde naleznete rozsáhlejší text. Berte prosím v potaz, že jednotlivá slova mohou mít víc definic v závislosti na oboru a kontextu. Zkuste hledání odborného pojmu Přeborník i v jiné kategorii než je sekce sport.