Kdo je to?
Kdo je Radko Gudas? Životopis Radko Gudas, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Radko Gudas

Kdo je Radko Gudas? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Radko Gudas je profesionální hokejista – obránce, který hraje v NHL za tým Philadelphia Flyers. V roce 2008 vyhrál s českou reprezentací do 18 let I.divizi MS.
V roce 2010 vyhrál s Norfolkem Admirals v AHL Calderův pohár. V témže roce byl Radko Gudas jmenován do 2. All Star týmu WHL. V roce 2012/13 hrál v AHL All Star Classic a získal nejlepší hodnocení v AHL.



Kdo je Radko Gudas? Životopis Radko Gudas, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Hlavní informace o osobě Radko Gudas

Národnost: česká
Datum narození: 5. června 1990
Místo narození: Praha

Budeme rádi, pokud budete tuto stručnou biografii s osobou Radko Gudas sdílet s vašimi známými a kamarády na Twitteru, Redditu, Pinterestu, Facebooku nebo na jiných, zde neuvedených sociálních sítích.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu  

Víte, co je to Binární opce? Znáte termín Konsolidace? Vzpomněli byste si na význam slova Konfigurace? Víte, co je to Newsletter?

Klíčová slova: osobnosti, život, kde se narodil Radko Gudas?, datum narození, osobnost, kdy se narodil Radko Gudas?, wikipedie, kdo je Radko Gudas?, popis, vysvětlení, Radko Gudas, lexikon, sport, národnost, životopis, sport

Pojem Radko Gudas je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Hledejte pojem Radko Gudas v následujících vyhledávačích

Zkusit najít výraz Radko Gudas na Google obrázcích

Hledat frázi Radko Gudas ve vyhledávači Qwant

Najít slovo Radko Gudas ve fulltextu Seznam.cz

Vyhledat výraz Radko Gudas v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Vyhledat pojem Radko Gudas ve Wikislovníku

Dál můžete zkusit hledat slovo Radko Gudas například ve Wikipedii, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve fulltextu Yahoo.com, v metavyhledávači Info.com nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Stručná biografie, resp. životopis osoby Radko Gudas

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Radko Gudas? Kdy se narodil Radko Gudas? Kde se narodil Radko Gudas? Radko Gudas se nachází v sekci Sport

Napsáno redaktory Superia.cz. Omlouváme se za možné chyby v textech. Informace v textu mohou být zastaralé. Stránky jsou aktualizovány nepravidelně dle možností. Čerstvé informace hledejte osobnost, osobu, člověka Radko Gudas řekněme v projektu Wikipedie, kde můžete najít nejspíš delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Radko Gudas i v jiné kategorii než je sport.