Kdo je to?
Kdo je Roman Staša? Životopis Roman Staša, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Roman Staša

Kdo je Roman Staša? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Roman Staša je český kuchař, kondiční trenér, bývalý juniorský hokejový reprezentant, vítěz 4. řady soutěžního pořadu MasterChef Česko 2020 a moderátor. Staša se narodil v červnu 1988 ve Zlíně.
Od dětství Staša hrával lední hokej. Prošel mládežnickými týmy hokejového Zlína. Díky své píli se vypracoval až do reprezentačního týmu U18. Ve 14 letech dokonce dostal nabídku z mládežnického týmu San Jose Sharks (NHL), ale jeho rodiče nedovolili, aby se Roman na jeden rok odstěhoval.
Ve Zlíně měl Roman špatné vztahy s trenérem, který ho i přes skvělé výkony nechtěl v zápasech stavět. Staša si tak vyzkoušel hostování v Kometě Brno, ve Vsetíně, v Přerově a Jindřichově Hradci, kde se zranil a s hokejem skončil. Poté šel studovat do Prahy, kde si našel práci fitness trenéra.
Nejvíce se proslavil se jako účastník a zejména vítěz 4. řady úspěšného pořadu o vaření MasterChef Česko 2020, které se vysílalo na televizi Nova. Na stanici TV Nova od roku 2022 moderuje pořad Víkendová Snídaně.
Od té doby Roman Staša vydal dvě knihy - Roman Staša: Matla (2021) a Roman Staša: Kuchařka pro děti (2022).
Staša vytvořil vlastní projekt s názvem Bez adresy. Lidé si díky tomuto projektu mohou objednat Romanovy služby a vařit po jeho boku.
Roman Staša je ženatý a se svou partnerkou mají syna Samuela (*2021).



Kdo je Roman Staša? Životopis Roman Staša, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě Roman Staša

Národnost: česká
Datum narození: 16. 6. 1988
Místo narození: Zlín, Československo

Líbí se stručný životopis s osobou Roman Staša? Pak se podělte s ostatními na společených (komunitních, sociálních) webech jako je Facebook, Reddit, síť X (Twitter) nebo Pinterest.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Znáte definici termínu Bronchitida? Vzpomněli byste si co označuje výraz Šídlo? Vzpomněli byste si co označuje výraz Azbest? Znáte termín Krtkův dort?

Klíčová slova: vysvětlení, wiki, wikipedie, sport, kdy se narodil Roman Staša?, lexikon, kde se narodil Roman Staša?, informace, život, místo narození, národnost, sport, osobnost, osobnosti, životopis, zajímavosti

Pojem Roman Staša je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Hledejte pojem Roman Staša v následujících vyhledávačích

Hledat videa s názvem Roman Staša na Youtube

Hledat výraz Roman Staša ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit najít termín Roman Staša ve Wikislovníku

Zkusit najít výraz Roman Staša v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Hledejte bez špehování slovo Roman Staša ve vyhledávači DuckDuckGo

Dál můžete zkusit hledat slovo Roman Staša například ve ruském vyhledávači Yandex, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, v Seznam.cz slovníku cizích slov, v Google obrázcích nebo v Google překladači.

Často žádané pojmy, osoby, výrazy, osobnosti, odborné termíny a slova

Stručná biografie, resp. životopis osoby Roman Staša

Nyní již víte Kdo je to Roman Staša? Kdy se narodil Roman Staša? Kde se narodil Roman Staša? Roman Staša je v sekci Sport

Kategorie sport, házenkářka, roman Staša, ilustrační obrázek

Uvedený text sepsán reaktory Superia.cz. Provozovatel neručí za správnost a úplnost informací na těchto webových stránkách. Informace v textu mohou být zastaralé. Stránky jsou aktualizovány nepravidelně dle možností. Pokuste se též vyhledat informace osobnost, osobu, člověka Roman Staša dejme tomu např. v internetové encyklopedii Wikipedia, kde naleznete podrobnější popis, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Roman Staša i v jiné kategorii než je sport.