Kdo je to?
Kdo je Rostislav Klesla? Životopis Rostislav Klesla, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Rostislav Klesla

Kdo je Rostislav Klesla? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Rostislav Klesla je bývalý český hokejista hrající na postu obránce.
Rostislav Klesla se narodil 21. března 1982 v Novém Jičíně. Zde také již od dětství začínal s hokejem. Po Novém Jičínu hrál ještě ve větších českých klubech v Olomouci a Opavě. Od roku 2000 hrál v OHL a CHL. Svůj debut v NHL si odbyl 7. října 2000 za Columbus Blue Jackets. Svůj první gól dal již 12. října téhož roku. První asistencí se blýskl 14. října. Celkově za NHL odehrál 329 zápasů, dal 29 branek a 59 asistencí.
Roku 2000 se účastnil za národní tým MS hráčů do 20 let, kdy se spolu s týmem stal mistrem světa. V roce 2011 hrál za Phoenix Coyotes, potom také za Washington Capitals a Buffalo Sabres. V poslední hrací sezóně 2014/15 hrál za HC Oceláři Třinec. Po ukončení profesionální hokejové kariéry se stal trenérem a v současné době trénuje spolu s Mojmírem Trličíkem hokejový tým HC Vítkovice Ridera.



Kdo je Rostislav Klesla? Životopis Rostislav Klesla, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní údaje o osobě Rostislav Klesla

Národnost: česká
Datum narození: 21. 3. 1982
Místo narození: Nový Jičín

Zaujala vás biografie osobnosti Rostislav Klesla? Potom se podělte s rodinou a kamarády na Twitteru, Redditu, Pinterestu, Facebooku nebo na jiných, zde neuvedených sociálních sítích.

 Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Znáte termín Fyzioterapie? Znáte termín Affiliate? Vzpomenete si na definici slova Deflace? Víte, co je to Xenofobie?

Klíčová slova: osobnosti, narození, kde se narodil Rostislav Klesla?, národnost, životopis, vysvětlení, sport, popis, Rostislav Klesla, lexikon, místo narození, zajímavosti, sport, kdy se narodil Rostislav Klesla?, wikipedie, wiki

Pojem Rostislav Klesla je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Odkazy na jiné weby

Zkusit najít slovo Rostislav Klesla ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit najít Rostislav Klesla ve fulltextu vyhledávače Info.com

Vyhledat pojem Rostislav Klesla ve vyhledávači Yandex

Hledat termín Rostislav Klesla ve vyhledávači Qwant

Hledat termín Rostislav Klesla ve vyhledávači Yahoo

Dál můžete zkusit hledat slovo Rostislav Klesla například ve videích na Youtube, v Google překladači, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Výběr pojmů, slov, hesel, termínů, výrazů, osobností

Stručná biografie, resp. životopis osoby Rostislav Klesla

Právě jste zjistili Kdo je to Rostislav Klesla? Kdy se narodil Rostislav Klesla? Kde se narodil Rostislav Klesla? Rostislav Klesla je v kategorii Sport

Kategorie sport, basketbalistka, rostislav Klesla, ilustrační obrázek

Napsáno redaktory Superia.cz. Neručíme za pravdivost uvedených informací. Pochopte prosím, že nemáme prostředky na častou aktualizaci všech textů. Pokuste se vyhledat informace osobnost, osobu, člověka Rostislav Klesla např. v internetové Wikipedii, kde můžete najít nejspíše podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Rostislav Klesla i v jiné kategorii než je sport.