Kdo je to?
Kdo je to Disident? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Disident? Lidé, politika

Disident

Co znamená a jaký je význam slova Disident?

Slovem disident označujeme člověka, který je odpůrcem politického režimu v totalitních, nedemokratických státech a aktivně a nenásilně proti němu bojuje. Disidenti bývají za svou činnost trestání vězením nebo i smrtí. Komunita disidentů bývá označována jako disent.



Kdo je to Disident? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Disident? Lidé, politika

Zaujala vás definice slova Disident? Pak se o tuto stránku podělte s blízkými na Facebooku, Twitteru, Pinterestu, Redditu nebo na jiné sociální síti.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru    

Vzpomněli byste si na význam slova RPSN? Víte, co je to Sukcese? Víte co je CVV? Rozumíte pojmu Introvert?

Klíčová slova: synonymum, wikipedie, význam, pojem, Disident, přesný význam, politika, formulace, přesný výraz, popis, slovo, význam slova, heslo, lexikon, wiki, informace

Pojem Disident je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Linky na další online zdroje

Hledat výraz Disident na Google.cz

Hledat pojem Disident ve Wikislovníku

Hledat videa s názvem Disident na Youtube

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Disident ve Wikimedia Commons

Hledejte bez špehování slovo Disident ve vyhledávači DuckDuckGo

Dál můžete zkusit hledat slovo Disident například ve vyhledávači Seznam.cz, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v metavyhledávači Info.com, v Microsoft Bing nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Jiné zajímavé termíny, pojmy, hesla, slova, osobnosti, lidi

Význam slova, definice, pojem, vysvětlení co znamená Disident

Tyto stránky vám umožnili zjistit Kdo je to Disident? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Disident? Definice pojmu Disident je v kategorii Politika

Uvedený text byl přidán redaktory Superia.cz. Pečlivě jsme prošli a zkontrolovali všechny naše texty. Přesto se však může stát, že zde objevíte chybu nebo překlep. Některé informace již mohou být zastaralé nebo neaktuální. Zkuste najít informace výraz,heslo, text, pojem kupř. na stránkách projektu Wikipedia, kde naleznete nejspíše mnohem podrobnější text. Nezapomeňte, že slova a termíny mohou mít víc významů v závislosti na oboru a kontextu. Vyzkoušet tak můžete i příslušná homonyma a synonyma v jiných sekcích než politika.

Zavzpomínejte na klasiské hry zvané Arkády. Manic miner, Pacman nebo Lemmings si nyní můžete zahrát zdarma a online ve vašem prohlížeči.