Kdo je to?
Kdo je to Libertarián? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Libertarián? Lidé, politika

Libertarián

Co znamená a jaký je význam slova Libertarián?

Libertarián je pojmenování příslušníka některé z politických ideologií, která za prioritu považují svobodu a aktivitu jak politickou, tak obecnou.
Libertarián vyjadřuje odpor vůči jakékoli formě donucování a své názory prosazuje prostřednictvím dobrovolných spolků nebo občanských sdružení. Za ideální považuje společnost fungující bez státního zřízení nebo s minimálními zásahy státu. Je zastáncem svobody a volného obchodu.



Kdo je to Libertarián? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Libertarián? Lidé, politika

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je to Libertarián? s vašimi kamarády na komunitních sítích Facebook, Síť X, Reddit a Pinterest prostřednictvím tlačítek Sdílet.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru    

Víte, co je to PDA? Vzpomněli byste si co znamená slovo Lajkovat? Vzpomněli byste si na význam slova Artroskopie? Víte co je Říje?

Klíčová slova: heslo, význam slova, význam, přesný výraz, wiki, přesný význam, etymologie, informace, lexikon, definice, formulace, wikipedie, Libertarián, odborný výraz, význam pojmu, vysvětlení

Pojem Libertarián je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Odkazy na vyhledávače, online encyklopedie a slovníky

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Libertarián ve Wikimedia Commons

Hledat videa s názvem Libertarián na Youtube

Hledat slovo Libertarián ve vyhledávači Qwant

Najít slovo Libertarián ve fulltextu Seznam.cz

Hledat výraz Libertarián ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Libertarián například ve Wikislovníku, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve ekologickém vyhledávači Ecosia, ve fulltextu Google.cz nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Další osobnosti, lidé, pojmy, významy slov, hesla, výrazy

Co znamená Libertarián? Definice pojmu, význam a vysvětlení slova

Teď už víte Kdo je to Libertarián? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Libertarián? Definice pojmu Libertarián je v sekci Politika

Kategorie politika, vlajka tři barvy, libertarián, ilustrační obrázek

Text vytvořen pro Superia.cz. Provozovatel neručí za správnost a úplnost informací na těchto webových stránkách. Data na webu nejsou pravidelně aktualizovaná, texty nemusí vždy reflektovat aktuální stav. Zkuste též najít informace výraz, definici, slovo, termín dejme tomu například v české verzi Wikipedia.cz, kde naleznete nejspíše mnohem podrobnější text. Berte na vědomí, že pojmy mohou mít více významů v různém kontextu, v různých oborech. Vyzkoušet tak můžete i příslušná homonyma a synonyma v jiných sekcích než politika.

Taky máte někdy KOPR? Tím nemyslíme zeleninu, ale trošku hanlivou avšak výstižnou zkratku.