Kdo je to?
Kdo je to Monetarista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Monetarista? Lidé, politika

Monetarista

Co znamená a jaký je význam slova Monetarista?

Monetarista je přívrženec ekonomické teorie zvané monetarismus. Její základní myšlenkou je přesvědčení o významu peněz, o jejich schopnosti samoregulace. Monetaristé odmítají státní zásahy do ekonomiky. Monetarismus patří k liberálním směrům. Za jeho nejvýznamnějšího představitele je považován Milton Friedman.



Kdo je to Monetarista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Monetarista? Lidé, politika

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je to Monetarista? s vašimi kamarády na komunitních sítích Facebook, Síť X, Reddit a Pinterest prostřednictvím tlačítek Sdílet.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Víte, co je to Nostalgie? Vzpomněli byste si co znamená slovo Fyziologický roztok? Vzpomněli byste si na význam slova Ochranná lhůta? Víte co je Panko strouhanka?

Klíčová slova: politika, původ slova, lexikon, význam slova, informace, vysvětlení, odborný výraz, pojem, význam, heslo, synonymum, Monetarista, přesný význam, popis, termín, politika

Pojem Monetarista je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Zkuste zjistit více informací o slovu Monetarista v následujících zdrojích

Hledat pojem Monetarista ve fulltextu Seznam.cz

Vyhledat výraz Monetarista ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít pojem Monetarista na Google.cz

Vyhledat pojem Monetarista ve Wikislovníku

Zkusit najít pojem Monetarista na Google obrázcích

Dál můžete zkusit hledat slovo Monetarista například ve Wikislovníku, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, v evropském vyhledávači Qwant, v Seznam.cz slovníku cizích slov nebo v projektu slovnik.cz.

Často hledaná hesla, osobnosti, odborné termíny, pojmy, slova

Co znamená Monetarista? Definice pojmu, význam a vysvětlení slova

Nyní už nejspíš víte Kdo je to Monetarista? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Monetarista? Definice pojmu Monetarista je v sekci Politika

Kategorie politika, premiérka, monetarista, ilustrační obrázek

Text vytvořen pro Superia.cz. Na texty zde uvedené neposkytujeme žádnou záruku. Mohou obsahovat pravopisné i faktické chyby, za které se předem omlouváme. Bohužel, častá aktualizace není v našich silách. Doporučujeme vyhledat informace výraz, definici, slovo, termín třeba ve známé Wikipedii, kde naleznete podrobně vysvětlený popis. Berte na vědomí, že pojmy mohou mít více významů v různém kontextu, v různých oborech. Doporučujeme vám hledat v jiných sekcích (než Politika).

Víte, že rychlost vašeho hardware můžete změnit pomocí benchmarku?