Kdo je to?
Kdo je Rastislav Maďar? Životopis Rastislav Maďar, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Rastislav Maďar

Kdo je Rastislav Maďar? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, politika

Rastislav Maďar je epidemiolog a expert na cestovní medicínu. Nejdříve absolvoval Jesseniovu lékařskou fakultu Univerzity Komenského v Martině, doktorát následně získal na Lékařské fakultě Univerzity Komenského v Bratislavě. Dlouhodobě se specializuje na epidemiologii, prevenci infekčních chorob nebo na cestovní a tropickou medicínu. Významné jsou rovněž jeho humanitární aktivity. Od roku 2004 vede nevládní a neziskový spolek International Humanity, který se zaměřuje na pomoc chudým lidem v rozvojových zemích, zejména v Asii a Africe. Sám se účastnil několika zahraničních humanitárních misí. V roce 2014 se stal vedoucím Očkovacího centra na poliklinice v Ostravě-Hrabůvce a od roku 2020 je děkanem Lékařské fakulty Ostravské univerzity. Maďar stabilně patří mezi populární a mediálně úspěšné lékaře. V posledním roce poskytl mnoho rozhovorů spojených s pandemií covidu-19. Od dubna roku 2020 řídil činnost pracovní skupiny Ministerstva zdravotnictví, která se zabývala uvolňováním karantény. Když v srpnu téhož roku vyšlo najevo, že skupina bude nově spadat pod tehdejší hlavní hygieničku Jarmilu Rážovou, Maďar se vedení skupiny vzdal.



Kdo je Rastislav Maďar? Životopis Rastislav Maďar, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Základní informace o osobě Rastislav Maďar

Národnost: slovenská
Datum narození: 3. května 1973
Místo narození: Žilina

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je Rastislav Maďar? s jinými osobami na Pinterestu nebo na Facebooku či Twitteru.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Znáte termín Touchpad? Vzpomněli byste si co označuje výraz Creative Commons? Vzpomenete si na definici slova Čolek? Znáte termín Predikce?

Klíčová slova: wiki, život, osobnosti, informace, lexikon, politika, kdy se narodil Rastislav Maďar?, narození, biografie, národnost, vysvětlení, kde se narodil Rastislav Maďar?, Rastislav Maďar, životopis, Rastislav Maďar, zajímavosti

Pojem Rastislav Maďar je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Zkuste se dozvědět víc informací v následujících odkazech

Hledat výraz Rastislav Maďar ve Wikipedii

Najít slovo Rastislav Maďar ve fulltextu Seznam.cz

Vyhledat slovo Rastislav Maďar ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Zkusit najít slovo Rastislav Maďar ve vyhledávači Yahoo

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Rastislav Maďar ve Wikimedia Commons

Dál můžete zkusit hledat slovo Rastislav Maďar například v Microsoft Bing, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve fulltextu Google.cz, ve Wikipedii nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Podívejte se také na tyto osobnosti, odborné výrazy, pojmy, termíny a slova

Životopis, kdo je Rastislav Maďar? Stručná biografie

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Rastislav Maďar? Kdy se narodil Rastislav Maďar? Kde se narodil Rastislav Maďar? Rastislav Maďar je v kategorii Politika

Kategorie politika, sekretář , rastislav Maďar, ilustrační obrázek

Uvedený text sepsán reaktory Superia.cz. Vyhrazujeme si možnost chyb v uvedených textech. Nemáme možnost soustavné aktualizace všech textů. Doporučujeme taktéž hledat informace osobnost, osobu, člověka Rastislav Maďar dejme tomu ve známé Wikipedii, kde naleznete rozsáhlejší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Rastislav Maďar i v jiné kategorii než je politika.