Kdo je to?
Kdo je Patrik Kincl? Životopis Patrik Kincl, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Patrik Kincl

Kdo je Patrik Kincl? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Patrik Kincl je český MMA zápasník.
Patrick se narodil 21. července 1989 v Hradci Králové. Odmalička ho to táhlo k bojovým sportům. V pěti letech jej rodiče přihlásili na judo, u kterého vydržel sedm let. Pak jej v pubertě oslovilo prkno - věnoval se skateboardingu a v zimě snowboardingu. Později se však našel v boxu a od něj přešel k MMA. V MMA je asi nejlepším zápasníkem České a Slovenské republiky. Zápasí v kategoriích welterové (do 77 kg) a střední váze (do 84 kg). Trénuje v klubu All Sports Academy v Hradci Králové, kde pracuje jako zápasník i jako trenér. Za svou kariéru zápasil pod hlavičkami různých organizací, ať již tuzemských, jako je například GCF nebo XNF, nebo zahraničních (KSW, ACB). Dnes má smlouvu s českou společností OKTAGON.
Má za sebou spoustu úspěchů. Když začneme boxem, kterému se až tolik nevěnuje, je potřeba zmínit jeho výhru nad Martinem Valentou v roce 2020 v Kladně. Další zápas - s Attilou Véghem prohrál. V MMA má na kontě mnoho výher, jmenujme alespoň nad Tomášem Vajlarem v roce 2007, Polákem Davidem Warcholem také z roku 2007, Davidem Kedzuchem ze Slovenska z roku 2008, Slovákem Peterem Stachem z 2013, Slovákem Robertem Pukačem z 2015, Brazilcem Igorem Fernandesem z 2017. S Karlosem Vémolou má nerozhodný stav, kdy od něj byl poražen v roce 2018, ale vyhrál nad ním v roce 2023.
Kromě toho, že sám zápasí, také trénuje, a to například Davida Dvořáka.
Jeho dalším zaměstnáním je vytváření podcastu Fight and Talk, který však vychází nepravidelně.
Velmi sympatická je jeho benefiční činnost, při které se snaží vydělané peníze věnovat na dobročinné účely. V rámci organizace „MMA pomáhá“ podpořil například dívenku Jasmínku, která měla srdeční vadu. Podpořil rovněž Český registr dárců krvetvorných buněk a sám je i registrovaným dárcem. Je také ambasadorem kampaně, která cílí na bezpečný převoz psů v automobilech.



Kdo je Patrik Kincl? Životopis Patrik Kincl, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě Patrik Kincl

Národnost: česká
Datum narození: 21. 7. 1989
Místo narození: Hradec Králové

Líbí se stručný životopis s osobou Patrik Kincl? Pak se podělte s kolegy, přáteli a partnery na Twitteru, Redditu, Facebooku nebo jinde.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Znáte pojem COC list? Víte co je Ringo? Pamatujete si definici pojmu Obřízka? Vzpomněli byste si co označuje výraz Bankomat?

Klíčová slova: Patrik Kincl, národnost, lexikon, osobnosti, kde se narodil Patrik Kincl?, zajímavosti, vysvětlení, popis, wikipedie, narození, Patrik Kincl, životopis, kdy se narodil Patrik Kincl?, sport, osobnost, datum narození

Pojem Patrik Kincl je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Více informací o slovu Patrik Kincl doporučujeme hledat v těchto zdrojích

Hledat pojem Patrik Kincl na Google.cz

Zkusit najít pojem Patrik Kincl ve fulltextu Seznam.cz

Hledat termín Patrik Kincl ve vyhledávači Yahoo

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Patrik Kincl ve Wikimedia Commons

Najít pojem Patrik Kincl ve fulltextu vyhledávače Info.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Patrik Kincl například ve Wikipedii, v nabídce zboží na Heureka.cz, v evropském vyhledávači Qwant, ve ekologickém vyhledávači Ecosia nebo v projektu slovnik.cz.

Často hledané pojmy, osobnosti, výrazy, odborné termíny a slova

Biografie, životopis, kdo je to Patrik Kincl?

Právě jste zjistili Kdo je to Patrik Kincl? Kdy se narodil Patrik Kincl? Kde se narodil Patrik Kincl? Patrik Kincl je v sekci Sport

Kategorie sport, vodní pólista, patrik Kincl, ilustrační obrázek

Text byl sepsán pro server Superia.cz. Na texty zde uvedené neposkytujeme žádnou záruku. Mohou obsahovat pravopisné i faktické chyby, za které se předem omlouváme. Nemáme prostředky na pravidelnou aktualizace textů. Pokuste se vyhledat informace osobnost, osobu, člověka Patrik Kincl například v internetové encyklopedii Wikipedia, kde naleznete podrobně vysvětlený popis, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Patrik Kincl i v jiné kategorii než je sport.