Kdo je to?
Kdo je to Populista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Populista? Lidé, politika

Populista

Co znamená a jaký je význam slova Populista?

Populista je původně odpůrce elitářství. Staví se na odpor jednání, při kterém politici proti sobě staví obyčejné lidi a tzv. elitu.
Označení populista je často používáno i jako hanlivé slovo, zvláště mezi politiky. Zde tento termín označuje člověka, který prosazuje a blesková řešení složitých problémů, především sociálních a ekonomických. Většinu takových řešení však nelze použít, snahou je pouze zalíbit se. Populisté se vyskytují ve všech politických stranách.



Kdo je to Populista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Populista? Lidé, politika

Sdílejte text pojmu Populista s vašimi kamarády, známými a přáteli na Pinterestu, Facebooku nebo Twitteru.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru    

Vzpomněli byste si co označuje výraz Deviace? Vzpomněli byste si na význam slova Ozonová díra? Znáte pojem Fakultní nemocnice? Znáte definici termínu Vyrážečka?

Klíčová slova: přesný význam, synonymum, definice, pojem, lexikon, význam slova, přesný výraz, původ slova, Populista, informace, etymologie, význam pojmu, přesný výraz, co znamená, politika, význam

Pojem Populista je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Další možné informační zdroje

Zkusit najít heslo Populista ve Wikipedii

Vyhledat termín Populista ve vyhledávači Yandex

Hledat videa s názvem Populista na Youtube

Najít termín Populista ve fulltextu vyhledávače Info.com

Najít pojem Populista ve vyhledávači Qwant

Dál můžete zkusit hledat slovo Populista například v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v nabídce zboží na Heureka.cz, v Google obrázcích, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo nebo v Google překladači.

Náhodných výběr z osobností, slov odborných termínů, pojmů a hesel

Vysvětlení významu slova Populista, definice, vysvětlení pojmu

Právě nyní již víte Kdo je to Populista? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Populista? Definice pojmu Populista se nachází v kategorii Politika

Kategorie politika, vlajka čtyři barvy, populista, ilustrační obrázek

Text napsán pro Superia.cz. Snažíme se, aby všechny informace byly správné, úplné a aktuální, ale někdy se může stát, že se objeví nějaká nepřesnost. Děkujeme za pochopení. Není v našich silách pravidelně aktualizovat texty na tomto webu. Pokuste se vyhledat informace pojem, slovo, termín, výrazdejme tomu třeba ve známé Wikipedii, kde naleznete rozsáhlejší text. Berte v úvahu, že termíny mohou mít víc definic podle různých oborů. Doporučujeme proto pokusit se najít heslo Populista i jinde než v sekci než v politika.

Setkali jste se na internetu se zkratkou LOL nebo OMG a nevíte co znamená? Nejen tyto zkratky naleznete zde.