Kdo je to?
Kdo je Věra Jourová? Životopis Věra Jourová, osobnosti, slavná žena z kategorie politika

Věra Jourová

Kdo je Věra Jourová? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, politika

Věra Jourová, vystudovaná právnička, je novou ministryní pro místní rozvoj (od 29. ledna 2014). Předtím pracovala jako tajemnice městského úřadu v Třebíči, kde měla na starosti kulturu. Pak se věnovala projektům z EU, poté byla zaměstnaná jako vedoucí odboru regionálního rozvoje Krajského úřadu kraje Vysočina. Nějaký čas působila jako tajemnice na ministerstvu pro místní rozvoj, odkud byla odvolána. V roce 2006 strávila měsíc ve vazbě, ale nic jí nebylo prokázáno, když vyšetřování kauzy Budišov za dva roky skončilo. Bylo jí přiznáno odškodné ve výši 3,6 milionu Kč. Byla členkou ČSSD, v roce 2013 kandidovala do sněmovny za hnutí ANO. Je rozvedená a má dvě děti.



Kdo je Věra Jourová? Životopis Věra Jourová, osobnosti, slavná žena z kategorie politika

Základní informace o osobě Věra Jourová

Národnost: česká
Datum narození: 18.8.1964
Místo narození: Třebíč

Líbí se stručný životopis s osobou Věra Jourová? Pak se podělte s vašimi kamarády prostřednictvím sociálních sítích Facebook, Pinterest, Reddit nebo Twitter.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru    

Znáte termín Garant? Víte, co je to Výsečník? Vzpomenete si na definici slova Svoboda? Rozumíte pojmu Psychedelie?

Klíčová slova: Věra Jourová, osobnost, národnost, kdy se narodila Věra Jourová?, kdo je Věra Jourová?, život, Věra Jourová, vysvětlení, kde se narodila Věra Jourová?, osobnosti, biografie, lexikon, zajímavosti, životopis, popis, narození

Pojem Věra Jourová je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Odkazy na vyhledávače, online encyklopedie a slovníky

Zkusit najít pojem Věra Jourová na Google.cz

Vyhledat pojem Věra Jourová ve vyhledávači Qwant

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Věra Jourová ve Wikimedia Commons

Hledat videa s názvem Věra Jourová na Youtube

Najít heslo Věra Jourová ve Wikislovníku

Dál můžete zkusit hledat slovo Věra Jourová například ve fulltextu Google.cz, v projektu slovnik.cz, v Microsoft Bing, ve Wikipedii nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Zkuste také následující odborné pojmy, osobnosti, termíny a hesla

Životopis, kdo je Věra Jourová? Stručná biografie

Nyní již víte Kdo je to Věra Jourová? Kdy se narodila Věra Jourová? Kde se narodila Věra Jourová? Věra Jourová je v sekci Politika

Kategorie politika, vlajka kompilace, věra Jourová, ilustrační obrázek

Uvedený text byl přidán redaktory Superia.cz. Navzdory veškeré pečlivosti neručíme za úplnost a správnost zveřejněného obsahu. Data na webu nejsou pravidelně aktualizovaná, texty nemusí vždy reflektovat aktuální stav. Pokuste se také najít informace osobnost, osobu, člověka Věra Jourová kupříkladu v internetové encyklopedii Wikipedia, kde naleznete nejspíš podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Věra Jourová i v jiné kategorii než je politika.

Zavzpomínejte na klasiské hry zvané Arkády. Manic miner, Pacman nebo Lemmings si nyní můžete zahrát zdarma a online ve vašem prohlížeči.