Kdo je to?
Kdo je Martina Sáblíková? Životopis Martina Sáblíková, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Martina Sáblíková

Kdo je Martina Sáblíková? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Martina Sáblíková je vrcholová sportovkyně, rychlobruslařka, jejíž specialitou jsou tratě o délce 3000 a 5000 metrů. Je mistryní ČR v rychlobruslení, třikrát byla olympijskou vítězkou, je mistryní světa i Evropy a drží větší množství světových rekordů.
Jako doplňkový sport si zvolila silniční cyklistiku, i zde je velice úspěšná jak v mistrovství ČR, tak na mistrovství Evropy. Martina Sáblíková je nositelkou Medaile Za zásluhy, ceny Oscara Mathisena a byla vyhlášena i Sportovkyní roku.



Kdo je Martina Sáblíková? Životopis Martina Sáblíková, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Základní informace o osobě Martina Sáblíková

Národnost: česká
Datum narození: 27. května 1987
Místo narození: Nové Město na Moravě

Líbí se stručný životopis s osobou Martina Sáblíková? Pak se podělte s dalšími lidmi na Redditu, Twitteru nebo Facebooku.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Znáte pojem Labutí píseň? Pamatujete si definici pojmu Povinné ručení? Pamatujete si definici pojmu VGA? Vzpomněli byste si co znamená slovo Glycerol?

Klíčová slova: kdo je Martina Sáblíková?, zajímavosti, lexikon, datum narození, popis, biografie, místo narození, osobnosti, kde se narodila Martina Sáblíková?, životopis, wikipedie, informace, kdy se narodila Martina Sáblíková?, sport, sport, narození

Pojem Martina Sáblíková je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Více informací o slovu Martina Sáblíková doporučujeme hledat v těchto zdrojích

Hledat frázi Martina Sáblíková ve Wikipedii

Vyhledat slovo Martina Sáblíková ve fulltextu vyhledávače Info.com

Hledat pojem Martina Sáblíková na Google.cz

Najít heslo Martina Sáblíková ve vyhledávači Yahoo

Najít pojem Martina Sáblíková ve Wikislovníku

Dál můžete zkusit hledat slovo Martina Sáblíková například ve Wikipedii, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve Wikislovníku, ve videích na Youtube nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Víte co znamenají tato slova, hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy?

Biografie, životopis, kdo je to Martina Sáblíková?

Nyní již víte Kdo je to Martina Sáblíková? Kdy se narodila Martina Sáblíková? Kde se narodila Martina Sáblíková? Martina Sáblíková se nachází v sekci Sport

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Neručíme za eventuální chyby v textech. Nemáme prostředky na pravidelnou aktualizace textů. Aktuální informace lze většinou nalézt osobnost, osobu, člověka Martina Sáblíková řekněme třeba v projektu Wikipedia, kde naleznete komplexní text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Martina Sáblíková i v jiné kategorii než je sport.