Kdo je to?
Kdo je Jiří Veselý? Životopis Jiří Veselý, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Jiří Veselý

Kdo je Jiří Veselý? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Jiří Veselý je tenista – profesionál a také juniorský mistr světa. Hraje za oddíl TK Agrofert. Jako první Čech vyhrál v kategorii juniorů Australian Open jak ve dvouhře, tak ve čtyřhře. ATP ho označila jako Hvězdu zítřka.
Trenérem Jiřího Veselého byl zpočátku jeho otec, Jaroslav Machovský, Jiří Novák a Jaroslav Navrátil. Profesionálně se tenisu věnuje od roku 2009.



Kdo je Jiří Veselý? Životopis Jiří Veselý, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní údaje o osobě Jiří Veselý

Národnost: česká
Datum narození: 10.7.1993
Místo narození: Příbram

Velmi by nás potěšilo, pakliže byste sdíleli text Jiří Veselý s přáteli a kamarády prostřednictvím níže uvedených buttonků na sociálních sítích Facebook, Reddit, Pinterest nebo Twitter.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru    

Vzpomenete si na definici slova Kardan? Znáte definici termínu Zlatý klas? Vzpomněli byste si co znamená slovo Fanfrnoch? Pamatujete si definici pojmu Řeřicha?

Klíčová slova: kdo je Jiří Veselý?, Jiří Veselý, popis, sport, biografie, životopis, informace, wikipedie, osobnosti, vysvětlení, wiki, lexikon, osobnost, Jiří Veselý, datum narození, život

Pojem Jiří Veselý je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Internetové odkazy na vyhledávače

Hledat heslo Jiří Veselý ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledejte bez špehování slovo Jiří Veselý ve vyhledávači DuckDuckGo

Vyhledat termín Jiří Veselý ve fulltextu Seznam.cz

Vyhledat výraz Jiří Veselý ve vyhledávači Qwant

Hledat termín Jiří Veselý na Google.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Jiří Veselý například ve ekologickém vyhledávači Ecosia, v projektu slovnik.cz, ve Wikislovníku, ve fulltextu Yahoo.com nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Náhodných výběr osobností, odborných termínů, pojmů a hesel

Životopis, kdo je Jiří Veselý? Stručná biografie

Právě nyní již víte Kdo je to Jiří Veselý? Kdy se narodil Jiří Veselý? Kde se narodil Jiří Veselý? Jiří Veselý je v kategorii Sport

Kategorie sport, fotbalista, jiří Veselý, ilustrační obrázek

Text vytvořen pro server Superia.cz. Provozovatel neručí za správnost a úplnost jakýchkoliv informací a dokumentů umístěných na webových stránkách. Údaje zde uvedené mohou být již neaktuální či zastaralé. Aktualizace článků není pravidelná. Pokuste se vyhledat informace osobnost, osobu, člověka Jiří Veselý kupříkladu v české Wikipedii, kde můžete najít podrobný popis, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Jiří Veselý i v jiné kategorii než je sport.