Kdo je to?
Kdo je Josef Pizinger? Životopis Josef Pizinger, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Josef Pizinger

Kdo je Josef Pizinger? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Josef Pizinger je český sportovec, který se věnuje free style BMX.
Josef se narodil v roce 1988 v Petrovicích u Krnova. Odmala jej zajímal sport, zejména cyklistika, ale nezačal se věnovat silniční nebo dráhové cyklistice, nakonec zakotvil u free stylové jízdy BMX, která je považována za jednu z nejvíce uměleckých disciplín, protože jezdce k dispozici nemá žádné rampy ani zábradlí, na kterých by své triky prováděl.
Josef se ale asi nejvíce zapsal do povědomí veřejnosti jako třetí manžel Venduly Svobodové (po skladateli Karlu Svobodovi a podnikateli Patriku Aušovi), který je navíc o 16 let mladší než prezidentka Kapky naděje. To také bylo příčinou, proč s Vendulou na čas přestala mluvit její kamarádka Simona Pizingerová, která je zároveň Josefovou matkou. Dnes už jsou jejich vztahy zase urovnané. Svatba samotná proběhla v utajení v roce 2015 na zahradě Vendulina domu v Říčanech u Prahy. Mají spolu syna Josefa (z předchozího manželství měla Vendula ještě dceru Kláru, která však ve 4 letech zemřela na leukémii, a syna Jakuba).



Kdo je Josef Pizinger? Životopis Josef Pizinger, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě Josef Pizinger

Národnost: česká
Datum narození: 1988
Místo narození: Petrovice u Krnova

Líbí se stručný životopis s osobou Josef Pizinger? Pak se podělte s přáteli a kamarády prostřednictvím sociálních sítích Facebook, Pinterest, Reddit nebo Twitter.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Vzpomněli byste si na význam slova WiDi? Víte, co je to Know How? Víte co je Tarhoňa? Rozumíte pojmu Hádanka?

Klíčová slova: místo narození, Josef Pizinger, život, narození, datum narození, osobnost, vysvětlení, kdy se narodil Josef Pizinger?, wikipedie, osobnosti, sport, životopis, lexikon, zajímavosti, národnost, kde se narodil Josef Pizinger?

Pojem Josef Pizinger je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Zkuste zjistit více informací o slovu Josef Pizinger v následujících zdrojích

Hledat videa s názvem Josef Pizinger na Youtube

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Josef Pizinger ve Wikimedia Commons

Najít slovo Josef Pizinger na Google obrázcích

Najít výraz Josef Pizinger ve vyhledávači Yandex

Zkusit najít frázi Josef Pizinger ve vyhledávači Yahoo

Dál můžete zkusit hledat slovo Josef Pizinger například ve Wikislovníku, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v Microsoft Bing nebo v projektu slovnik.cz.

Tipy na další významy slov, osobnosti, pojmy a termíny

Životopis, kdo je Josef Pizinger? Stručná biografie

Text na tomto webu vám dal odpověď na otázku Kdo je to Josef Pizinger? Kdy se narodil Josef Pizinger? Kde se narodil Josef Pizinger? Josef Pizinger je v kategorii Sport

Kategorie sport, fotbalista, josef Pizinger, ilustrační obrázek

Uvedený text byl přidán redaktory Superia.cz. Přes veškerou pečlivost mohou texty chyby. Za případné faktické nebo pravopisné chyby se dopředu omlouváme. Bohužel, častá aktualizace není v našich silách. Vyzkoušejte nalézt informace osobnost, osobu, člověka Josef Pizinger dejme tomu třeba v projektu Wikipedia, kde naleznete komplexní text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Josef Pizinger i v jiné kategorii než je sport.