Kdo je to?
Kdo je Karolina Muchová? Životopis Karolina Muchová, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Karolina Muchová

Kdo je Karolina Muchová? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Karolina Muchová je tenisová hráčka, vítězka dvouhry a čtyřhry v ITF v roce 2014. Tohoto skvělého výsledku dosáhla v Michalovcích, ve čtyřhře byla její partnerkou Jana Jablonovská. Další vítězství v okruhu ITF si připsala v Egyptě v roce 2016 v zápase s Anastasijí Komardinovou.
V dalších zápasech se Karolina Muchová dostala do finále dvouhry i čtyřhry. Kvalifikovala se i v singlu na Korea Open v roce 2017 a v Australian Open v roce 2019, ale podlehla soupeřkám již v úvodních zápasech. V roce 2019 byla na 68. místě žebříčku WTA.



Kdo je Karolina Muchová? Životopis Karolina Muchová, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Hlavní data o osobě Karolina Muchová

Národnost: česká
Datum narození: 21.8.1996
Místo narození: Olomouc

Tento text (Karolina Muchová) můžete samozřejmě sdílet s vašimi sledujícími na webových službách typu Pinterest, Facebook, Twitter nebo Reddit.

 Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Vzpomenete si na definici slova Gynekomastie? Pamatujete si definici pojmu K+M+B? Vzpomněli byste si co znamená slovo Větný ekvivalent? Vzpomněli byste si co znamená slovo Kaverna?

Klíčová slova: život, kde se narodila Karolina Muchová?, narození, kdy se narodila Karolina Muchová?, sport, informace, popis, osobnost, životopis, Karolina Muchová, kdo je Karolina Muchová?, lexikon, wiki, zajímavosti, biografie, sport

Pojem Karolina Muchová je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Jiné informační zdroje o frázi Karolina Muchová

Zkusit najít slovo Karolina Muchová na Google obrázcích

Hledat videa s názvem Karolina Muchová na Youtube

Najít výraz Karolina Muchová ve vyhledávači Yahoo

Hledat termín Karolina Muchová v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Zkusit najít frázi Karolina Muchová ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Karolina Muchová například ve ekologickém vyhledávači Ecosia, v Google překladači, ve videích na Youtube, ve ruském vyhledávači Yandex nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Výběr z náhodných odborných pojmů, osobností, hesel, termínů

Stručná biografie, resp. životopis osoby Karolina Muchová

Teďka již bezesporu víte Kdo je to Karolina Muchová? Kdy se narodila Karolina Muchová? Kde se narodila Karolina Muchová? Karolina Muchová patří do kategorie Sport

Kategorie sport, basketbalistka, karolina Muchová, ilustrační obrázek

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Informace jsou bez jakékoliv záruky, neručíme za faktickou správnost, aktuálnost a jazykovou přesnost uvedených informací. Návštěvníci, omluvte nás prosím, že nestíháme pravidelně aktualizovat texty. Můžete také vyzkoušet hledat informace osobnost, osobu, člověka Karolina Muchová dejme tomu třeba v české verzi Wikipedia.cz, kde naleznete nejspíš komplexnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Karolina Muchová i v jiné kategorii než je sport.