Kdo je to?
Kdo je to Anarchista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Anarchista? Lidé, politika

Anarchista

Co znamená a jaký je význam slova Anarchista?

Anarchista je zastánce politického myšlenkového směru, jehož cílem je vytvoření takové společnosti, ve které by nevládla žádná forma nadřazenosti jednoho člověka jinému z jakýchkoli důvodů, ať se již jedná o ekonomickou, politickou, genderovou či jinou hierarchii.
Anarchista se řídí ideologií složenou z různých socialistických a liberálních názorů, kterou obohacuje důsledným odporem vůči autoritám. Neuznává formu státního zřízení, moc a zákony pokládá za překážku na cestě ke svobodě. Kořeny anarchismu lze nalézt v antickém Řecku, v buddhismu a dalších myšlenkových hnutích.



Kdo je to Anarchista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Anarchista? Lidé, politika

Líbí se vám definice kdo je to Anarchista? Pak se podělte s vašimi přáteli na Facebooku, Twitteru, Pinterestu, Redditu nebo na jiné sociální síti.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Vzpomenete si na definici slova Spyware? Víte, co je to Tygří ořech? Vzpomněli byste si co znamená slovo Horseball? Rozumíte pojmu Civilismus?

Klíčová slova: význam, heslo, význam slova, definice, vysvětlení, odborný výraz, Anarchista, etymologie, slovo, politika, termín, synonymum, pojem, wiki, Anarchista, co znamená

Pojem Anarchista je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Doporučené zdroje informací k dalšímu studiu

Hledat frázi Anarchista na Google obrázcích

Zkusit najít slovo Anarchista ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Najít termín Anarchista v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Anarchista ve Wikimedia Commons

Hledat heslo Anarchista ve Wikipedii

Dál můžete zkusit hledat slovo Anarchista například ve fulltextu Google.cz, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve videích na Youtube, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo nebo v projektu slovnik.cz.

Víte co znamenají tato slova, hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy?

Význam slova, definice, pojem, vysvětlení co znamená Anarchista

Nyní již víte Kdo je to Anarchista? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Anarchista? Definice pojmu Anarchista je v kategorii Politika

Uvedený text byl přidán redaktory Superia.cz. Přes veškerou pečlivost mohou texty chyby. Za případné faktické nebo pravopisné chyby se dopředu omlouváme. Údaje na stránkách nemusí být aktuální. Přes veškerou snahu bohužel nestíháme pravidelnou aktualizaci informací. Doporučujeme taktéž hledat informace výraz, heslo, pojem, termín, text, slovo řekněme třeba v projektu Wikipedia.cz, kde naleznete komplexní text. Nezapomeňte, že slova a termíny mohou mít víc významů v závislosti na oboru a kontextu. Zkuste proto vyhledávání nebo se podívejte do jiných kategorií než je Politika.

V diskuzích jste se možná setkali s různými zkratkami. Mezi nejrozšířenější zkratky patří BTW a IMHO. Víte co znamenají? Pokud ne, dozvíte se to zde.