Kdo je to?
Kdo je Olga Šípková? Životopis Olga Šípková, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Olga Šípková

Kdo je Olga Šípková? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Olga Šípková, po svatbě Olga Studničková Šípková, je česká sportovkyně, která se zaměřuje na sportovní aerobik, a podnikatelka.
Olga se narodila 12. dubna 1969 v Praze. Její maminka Hanka byla prodavačkou, otec Vratislav byl učitelem. Olga má ještě dva sourozence. Po maturitě vystudovala FTVS UK, obory tělesná výchova a biologie. Učitelství se však nikdy nevěnovala.
Sportovnímu aerobiku se věnuje po celý život, nejprve v této disciplíně závodila, nyní předcvičuje ve svém vlastním studiu. K jejím největším úspěchům patří jedna zlatá medaile na MS, dvě zlata na ME a byla také čtyřnásobnou mistryní České republiky. Dnes vlastní studio Fitness club Olgy Šípkové.
V roce 2016 se zúčastnila soutěže Stardance ...když hvězdy tančí a tančila spolu s Markem Dědíkem - vypadli však již ve třetím kole, což Šípková neunesla a tehdy se ani nerozloučila se svými kolegy/soupeři.
V osobním životě byla vdaná za svého trenéra Milana Studničku, se kterým se ale po letech rozvedla, z manželství vzešly dvě děti: dcera Adéla a syn Michael. Od syna se dočkala již i vnoučka - Samuela.
Olga má za sebou i nelehké období, kdy trpěla depresemi a syndromem vyhoření a musela užívat antidepresiva.



Kdo je Olga Šípková? Životopis Olga Šípková, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Základní informace o osobě Olga Šípková

Národnost: česká
Datum narození: 12. 4. 1969
Místo narození: Praha

Líbí se stručný životopis s osobou Olga Šípková? Pak se podělte s rodinou a kamarády na internetových sociálních sítích typu Pinterest, Reddit, Twitter (síť X) či Facebooku.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Rozumíte pojmu Usedlost? Vzpomenete si na definici slova Konjak? Znáte definici termínu Systolický tlak? Vzpomněli byste si na význam slova Omegle?

Klíčová slova: kdo je Olga Šípková?, Olga Šípková, popis, osobnost, život, Olga Šípková, zajímavosti, kde se narodila Olga Šípková?, lexikon, místo narození, informace, osobnosti, datum narození, národnost, vysvětlení, životopis

Pojem Olga Šípková je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Hledejte pojem Olga Šípková v následujících vyhledávačích

Hledat termín Olga Šípková na Google obrázcích

Hledat termín Olga Šípková na Google.cz

Hledat videa s názvem Olga Šípková na Youtube

Najít výraz Olga Šípková ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Zkusit najít výraz Olga Šípková ve vyhledávači Yahoo

Dál můžete zkusit hledat slovo Olga Šípková například ve vyhledávači Seznam.cz, v Lingea slovnících, ve Wikipedii, v metavyhledávači Info.com nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Často hledaná hesla, osobnosti, odborné termíny, pojmy, slova

Stručná biografie, resp. životopis osoby Olga Šípková

Tyto webové stránky vám přinesly odpověď na otázku Kdo je to Olga Šípková? Kdy se narodila Olga Šípková? Kde se narodila Olga Šípková? Olga Šípková je v kategorii Sport

Kategorie sport, potápěčka, olga Šípková, ilustrační obrázek

Sepsáno redaktory Superia.cz. Chyby vyhrazeny. Neručíme za faktickou přednost a aktuálnost informací. Informace v textu mohou být zastaralé. Stránky jsou aktualizovány nepravidelně dle možností. Zkuste též najít informace osobnost, osobu, člověka Olga Šípková dejme tomu třeba v internetové encyklopedii Wikipedia, kde naleznete rozsáhlejší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Olga Šípková i v jiné kategorii než je sport.