Kdo je to?
Kdo je Patrick Kane? Životopis Patrick Kane, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Patrick Kane

Kdo je Patrick Kane? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Patrick Kane, celým jménem Patrick Timothy Kane Jr., je americký hokejista, útočník týmu severoamerické NHL Chicago Blackhawks. Se svým týmem třikrát vyhrál Stanley Cup. V roce 2016 se stal také nejproduktivnějším hráčem NHL a v roce 2017 se zařadil mezi stovku nejlepších hráčů v historii ligy.
Patrick Kane je od roku 2006 reprezentantem USA, bojoval i na ZOH, Světovém poháru i mistrovství světa. Jako vrcholový hráč působil ve všech věkových kategoriích od juniorů až po seniory. Byl také kapitánem týmu, nejproduktivnějším hráčem turnajů i členem All- Star týmu.



Kdo je Patrick Kane? Životopis Patrick Kane, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě Patrick Kane

Národnost: USA
Datum narození: 19. listopadu 1988
Místo narození: Buffalo, New York

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je Patrick Kane? s vašimi kamarády na Facebooku, Redditu, Pinterestu nebo Twitteru.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Vzpomněli byste si na význam slova Svoboda? Znáte pojem Únavový syndrom? Víte co je Dyspepsie? Vzpomenete si na definici slova Loden?

Klíčová slova: život, wikipedie, informace, vysvětlení, životopis, Patrick Kane, lexikon, kdo je Patrick Kane?, popis, osobnosti, místo narození, datum narození, kdy se narodil Patrick Kane?, kde se narodil Patrick Kane?, osobnost, Patrick Kane

Pojem Patrick Kane je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Zkuste zjistit více informací o slovu Patrick Kane v následujících zdrojích

Vyhledat výraz Patrick Kane ve fulltextu Seznam.cz

Vyhledat slovo Patrick Kane na Google obrázcích

Najít slovo Patrick Kane ve Wikipedii

Vyhledat pojem Patrick Kane ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat frázi Patrick Kane ve vyhledávači Qwant

Dál můžete zkusit hledat slovo Patrick Kane například v Seznam.cz slovníku cizích slov, v projektu slovnik.cz, ve Wikislovníku, v metavyhledávači Info.com nebo v Lingea slovnících.

Náhodné osobnosti, pojmy, výrazy, slova a odborné termíny

Životopis, kdo je Patrick Kane? Stručná biografie

Nyní již víte Kdo je to Patrick Kane? Kdy se narodil Patrick Kane? Kde se narodil Patrick Kane? Patrick Kane je v sekci Sport

Kategorie sport, baleťák, patrick Kane, ilustrační obrázek

Výše uvedený text byl napsán redaktorkami Superia.cz. Provozovatel neručí za správnost a úplnost informací na těchto webových stránkách. Bohužel, častá aktualizace není v našich silách. Vyzkoušejte nalézt informace osobnost, osobu, člověka Patrick Kane dejme tomu například v projektu Wikipedia.cz, kde naleznete podrobnější popis, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Patrick Kane i v jiné kategorii než je sport.