Kdo je to?
Kdo je Pavel Kadeřábek? Životopis Pavel Kadeřábek, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Pavel Kadeřábek

Kdo je Pavel Kadeřábek? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Pavel Kadeřábek je český fotbalový reprezentant, hrající německou Bundesligu za klub TSG 1899 Hoffenheim. Fotbalu se Kadeřábek věnoval od útlého věku. Prošel mládežnickými kategoriemi klubu AC Sparta Praha a v 18 letech se dostal do A-týmu (2010). Debutové utkání odehrál až v sezóně 2011/12), během hostování, v prvoligovém pražském klubu FK Viktoria Žižkov. Hostování trvalo půl roku. Po návratu do AC Sparta Praha se přesunul ze záložní řady na post pravého obránce. Díky skvělým výkonům v obraně s klubem prodloužil smlouvu do roku 2016. V sezóně 2013/14 se stal Kadeřábek nejlepším obráncem Gambrinus ligy a na konci sezóny mohl se spoluhráči slavit double (vítězství v lize a českém poháru). Se Spartou Praha prodloužil smlouvu o další dvě sezóny. O rok později (2014/15) cenu pro nejlepšího obránce získal podruhé a v anketě LFA (Ligová fotbalová asociace) byl zvolen i nejlepším hráčem celé sezóny.
Po konci sezóny (2014/15) obdržel nabídku od německého klubu TSG 1899 Hoffenheim, se kterým nakonec podepsal smlouvu na 4 roky. V roce 2018 mu byla smlouva prodloužena do roku 2023.
Kadeřábek působí v české reprezentaci již od kategorie U16. V kategorii U19 získal na Mistrovství Evropy 2011 stříbrné medaile (ve finále ČR podlehla výběru Španělska 2:3 v prodloužení). V roce 2015 si zahrál v kategorii U21 na Mistrovství Evropy, které se hrálo v ČR. Od roku 2014 působí v seniorské reprezentaci. Svými výkony pomohl českému týmu k postupu na Euro 2016 a 2020.



Kdo je Pavel Kadeřábek? Životopis Pavel Kadeřábek, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě Pavel Kadeřábek

Národnost: česká
Datum narození: 25. 4. 1992
Místo narození: Praha, Česká republika

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je Pavel Kadeřábek? s vašimi kamarády na sociálních sítích, jako jsou Facebook, Pinterest, síť X (dříve Twitter), Reddit apod.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Rozumíte pojmu Ponorková nemoc? Rozumíte pojmu Domicil? Znáte definici termínu Pcháč? Znáte pojem Sisyfovská práce?

Klíčová slova: sport, národnost, wiki, popis, osobnost, osobnosti, wikipedie, narození, kdo je Pavel Kadeřábek?, vysvětlení, lexikon, životopis, sport, Pavel Kadeřábek, kde se narodil Pavel Kadeřábek?, informace

Pojem Pavel Kadeřábek je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Zkuste se dozvědět víc informací v následujících odkazech

Zkusit najít slovo Pavel Kadeřábek ve vyhledávači Yahoo

Zkusit najít pojem Pavel Kadeřábek ve fulltextu Seznam.cz

Hledejte bez špehování slovo Pavel Kadeřábek ve vyhledávači DuckDuckGo

Najít pojem Pavel Kadeřábek ve fulltextu vyhledávače Info.com

Hledat výraz Pavel Kadeřábek na Google.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Pavel Kadeřábek například ve ekologickém vyhledávači Ecosia, v projektu slovnik.cz, v Seznam.cz slovníku cizích slov, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Náhodné osobnosti, pojmy, výrazy, slova a odborné termíny

Životopis, kdo je Pavel Kadeřábek? Stručná biografie

Právě jste se dozvěděli odpověď na otázku Kdo je to Pavel Kadeřábek? Kdy se narodil Pavel Kadeřábek? Kde se narodil Pavel Kadeřábek? Pavel Kadeřábek je v sekci Sport

Kategorie sport, motorkářka, pavel Kadeřábek, ilustrační obrázek

Tento text byl napsán redaktory Superia.cz. Navzdory veškeré pečlivosti neručíme za úplnost a správnost zveřejněného obsahu. Nemáme možnost soustavné aktualizace všech textů. Zkuste najít informace osobnost, osobu, člověka Pavel Kadeřábek kupříkladu ve známé Wikipedii, kde naleznete nejspíš podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Pavel Kadeřábek i v jiné kategorii než je sport.