Kdo je to?
Kdo je Simona Halep? Životopis Simona Halep, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Simona Halep

Kdo je Simona Halep? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Simona Halep je profesionální tenistka narozená v rumunském městě Constanta. Tenis začala hrát ve 4 letech, od šesti let trénovala každý den. V 16 letech se přestěhovala do Bukurešti, aby mohla trénovat s nejlepšími. Už jako juniorka Simona Halep vyhrála v 17 letech French Open 2008 ve dvouhře. Kvůli tenisu a problémům se zády si Simona Halep nechala zmenšit prsa.
Díky kvalitním výkonům se Halep dostala do finále French Open 2014, kde prohrála se světovou sedmičkou Marii Šarapovovou. Simona Halep byla po sezóně 2014 celkově třetí v žebříčku WTA. Na Turnaji mistryň v Singapuru prohrála ve finále s američankou Serenou Williamsovou. Finále French Open opět prohrála v sezóně 2017. V další sezóně sice prohrála ve finále na Australian Open 2018, avšak poprvé zvítězila na turnaji French Open. O rok později zvítězila ve Wimbledonu 2019, když ve finále porazila Serenu Williamsovou (6-2, 6-2). Třetím rokem Halep po sobě se stala světovou jedničkou ve dvouhře žen v žebříčku WTA (2017-2019).



Kdo je Simona Halep? Životopis Simona Halep, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Základní informace o osobě Simona Halep

Národnost: rumunská
Datum narození: 27. 9. 1991
Místo narození: Constanta, Rumunsko

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je Simona Halep? s vašimi známými a kamarády na Pinterestu, Facebooku nebo Twitteru.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Vzpomněli byste si co označuje výraz Implementace? Vzpomněli byste si na význam slova Kalamajka? Znáte pojem Romadur? Znáte definici termínu Ethereum?

Klíčová slova: informace, vysvětlení, wikipedie, wiki, biografie, kde se narodila Simona Halep?, datum narození, osobnost, sport, lexikon, narození, popis, Simona Halep, místo narození, národnost, kdy se narodila Simona Halep?

Pojem Simona Halep je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Pro více informací o heslu Simona Halep zkuste navštívit tyto odkazy

Hledat termín Simona Halep ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít výraz Simona Halep ve vyhledávači Yandex

Vyhledat pojem Simona Halep ve fulltextu Seznam.cz

Vyhledat výraz Simona Halep na Google.cz

Vyhledat slovo Simona Halep ve Wikipedii

Dál můžete zkusit hledat slovo Simona Halep například v evropském vyhledávači Qwant, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve videích na Youtube, v Google obrázcích nebo v projektu slovnik.cz.

Náhodných výběr osobností, hesel, pojmů a odborných termínů

Stručná biografie, resp. životopis osoby Simona Halep

Na této webové stránce jste se dozvěděli Kdo je to Simona Halep? Kdy se narodila Simona Halep? Kde se narodila Simona Halep? Simona Halep se nachází v sekci Sport

Kategorie sport, motorkář, simona Halep, ilustrační obrázek

Text napsán pro Superia.cz. Při tvorbě obsahu (textů a obrázků) bylo postupováno s maximální péčí, ale přesto nelze zcela vyloučit možnost výskytu chyb. Upozorňujeme, že informace na tomto webu mohou být neaktuální či zastaralé. Zkuste najít informace osobnost, osobu, člověka Simona Halep dejme tomu třeba v projektu Wikipedia.cz, kde naleznete rozsáhlejší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Simona Halep i v jiné kategorii než je sport.