Kdo je to?
Kdo je Thibaut Pinot? Životopis Thibaut Pinot, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Thibaut Pinot

Kdo je Thibaut Pinot? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Thibaut Pinot je francouzský profesionální cyklistický závodník a je také považován za jednoho z největších talentů francouzské cyklistiky. Narodil se ve francouzském městě Méilsey. Od roku 2010 působí do současnosti ve francouzském profesionálním cyklistickém týmu Groupama-FDJ (Française des Jeux). Hned při jeho debutu v závodě Tour de France v roce 2012 zvítězil v osmé etapě jako nejmladší zúčastněný závodník (22 let) a celkově skončil na desátém místě. V roce 2014 Pinot skončil na celkově třetím místě v Tour de France a po třiceti letech tak stáli na stupních vítězů 2 francouzští závodníci. V Následující sezoně (2015) zaznamenal vítězství v závodě Tour de Romandie (V následujícím roce skončil na druhém místě). V roce 2017 zvítězil v závodě Tour de I’Ain. Sezona 2018 začala pro Pinota vítězstvím v závodě Tour of the Alps. Během závodu Giro d’Italia Pinot odstoupil kvůli zápalu plic. O rok později zvítězil v závodech Tour de I’Ain a Tour du Haut Var. Během závodu Tour de France v roce 2019 musel Pinot odstoupit kvůli natrženému kvadricepsu.



Kdo je Thibaut Pinot? Životopis Thibaut Pinot, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní údaje o osobě Thibaut Pinot

Národnost: francouzská
Datum narození: 29. 5. 1990
Místo narození: Méilsey, Francie

Velmi by nás potěšilo, pakliže byste sdíleli text Thibaut Pinot s jinými lidmi prostřednictvím sociálních sítích Facebook, Pinterest, Reddit nebo Twitter.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Vzpomněli byste si co znamená slovo Stigma? Víte, co je to Kult osobnosti? Víte, co je to Utilitarismus? Rozumíte pojmu Intravilán?

Klíčová slova: sport, vysvětlení, lexikon, životopis, národnost, osobnost, narození, datum narození, osobnosti, život, Thibaut Pinot, kde se narodil Thibaut Pinot?, informace, kdo je Thibaut Pinot?, kdy se narodil Thibaut Pinot?, biografie

Pojem Thibaut Pinot je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Více informací o pojmu Thibaut Pinot lze najít v následujících zdrojích

Najít slovo Thibaut Pinot ve Wikislovníku

Hledat pojem Thibaut Pinot na Google obrázcích

Zkusit najít heslo Thibaut Pinot ve vyhledávači Qwant

Hledat heslo Thibaut Pinot ve Wikipedii

Vyhledat pojem Thibaut Pinot ve fulltextu Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Thibaut Pinot například v Google obrázcích, v Lingea slovnících, v Microsoft Bing, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo nebo v Google překladači.

Zkuste také následující odborné pojmy, osobnosti, termíny a hesla

Životopis, kdo je Thibaut Pinot? Stručná biografie

Teďka již bezesporu víte Kdo je to Thibaut Pinot? Kdy se narodil Thibaut Pinot? Kde se narodil Thibaut Pinot? Thibaut Pinot patří do kategorie Sport

Kategorie sport, basketbalistka, thibaut Pinot, ilustrační obrázek

Uvedený text byl přidán redaktory Superia.cz. Uvedené texty jsou poskytovány bez záruky. Mohou obsahovat faktické, resp. pravopisné chyby za něž se předem omlouváme. Omluvte nás, že, nestíháme pravidelnou aktualizaci všechny textů. Můžete se pokusit také najít informace osobnost, osobu, člověka Thibaut Pinot kupříkladu v české Wikipedii, kde můžete najít podrobný popis, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Thibaut Pinot i v jiné kategorii než je sport.