Kdo je to?
Kdo je Libor Podmol? Životopis Libor Podmol, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Libor Podmol

Kdo je Libor Podmol? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Libor Podmol je český závodník ve freestyle motokrosu. Freestylu se věnuje od roku 2002, jezdí na motorce Yamaha 250. V tomto sportovním odvětví se řadí ke světové špičce. K jeho největším úspěchům patří mistr světa z roku 2010, vicemistr světa v letech 2006, 2007, 2008, 2012 a vítěz v X-Games v roce 2013 a 2016.
Libor Podmol předvádí i kaskadérské a exhibiční kousky, kdy často dochází k poranění. Musel překonat i vážnější zranění, od zlomeného kotníku přes zlomenou klíční kost až otevřené zlomenině stehenní kosti.



Kdo je Libor Podmol? Životopis Libor Podmol, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní údaje o osobě Libor Podmol

Národnost: česká
Datum narození: 1. 6. 1984
Místo narození: Ostrava

Velmi by nás potěšilo, pakliže byste sdíleli text Libor Podmol s vašimi kamarády na komunitních sítích Facebook, Síť X, Reddit a Pinterest prostřednictvím tlačítek Sdílet.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Znáte definici termínu Ekvalizér? Vzpomněli byste si co znamená slovo Burza? Vzpomněli byste si co označuje výraz Dekadentní? Víte co je Helikoptérové peníze?

Klíčová slova: sport, informace, popis, biografie, kde se narodil Libor Podmol?, místo narození, wikipedie, národnost, sport, kdy se narodil Libor Podmol?, narození, Libor Podmol, osobnosti, osobnost, život, životopis

Pojem Libor Podmol je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Jiné doporučené zdroje informací

Zkusit najít pojem Libor Podmol ve vyhledávači Yahoo

Hledat termín Libor Podmol na Google.cz

Hledat videa s názvem Libor Podmol na Youtube

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Libor Podmol ve Wikimedia Commons

Vyhledat výraz Libor Podmol v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Dál můžete zkusit hledat slovo Libor Podmol například ve videích na Youtube, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve vyhledávači Seznam.cz, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons nebo v Lingea slovnících.

Další vybraná hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy

Životopis, kdo je Libor Podmol? Stručná biografie

Na stránce jste se mohli dozvědět: Kdo je to Libor Podmol? Kdy se narodil Libor Podmol? Kde se narodil Libor Podmol? Libor Podmol je v sekci Sport

Text vytvořen pro Superia.cz. Přes veškerou snahu mohou texty obsahovat faktické i pravopisné chyby za což se předem omlouváme. Nemůžeme pravidelně aktualizovat všechny texty. Zkuste též hledat informace osobnost, osobu, člověka Libor Podmol dejme tomu v české Wikipedii, kde můžete najít mnohem podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Libor Podmol i v jiné kategorii než je sport.