Kdo je to?
Kdo je Libor Podmol? Životopis Libor Podmol, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Libor Podmol

Kdo je Libor Podmol? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Libor Podmol je český závodník ve freestyle motokrosu. Freestylu se věnuje od roku 2002, jezdí na motorce Yamaha 250. V tomto sportovním odvětví se řadí ke světové špičce. K jeho největším úspěchům patří mistr světa z roku 2010, vicemistr světa v letech 2006, 2007, 2008, 2012 a vítěz v X-Games v roce 2013 a 2016.
Libor Podmol předvádí i kaskadérské a exhibiční kousky, kdy často dochází k poranění. Musel překonat i vážnější zranění, od zlomeného kotníku přes zlomenou klíční kost až otevřené zlomenině stehenní kosti.



Kdo je Libor Podmol? Životopis Libor Podmol, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Hlavní informace o osobě Libor Podmol

Národnost: česká
Datum narození: 1. 6. 1984
Místo narození: Ostrava

Budeme rádi, pokud budete tuto stručnou biografii s osobou Libor Podmol sdílet s jinými lidmi na Twitteru, Pinterestu nebo Facebooku.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru    

Znáte definici termínu Ekvalizér? Víte co je Myxom? Vzpomněli byste si co označuje výraz Dekadentní? Vzpomněli byste si co označuje výraz Epidemie?

Klíčová slova: osobnosti, sport, zajímavosti, datum narození, informace, kdy se narodil Libor Podmol?, biografie, wiki, vysvětlení, místo narození, život, wikipedie, národnost, osobnost, popis, narození

Pojem Libor Podmol je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Další informace o pojmu Libor Podmol hledejte v níže uvedených zdrojích

Hledat videa s názvem Libor Podmol na Youtube

Vyhledat výraz Libor Podmol ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít termín Libor Podmol ve Wikislovníku

Hledejte bez špehování slovo Libor Podmol ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít frázi Libor Podmol ve vyhledávači Yandex

Dál můžete zkusit hledat slovo Libor Podmol například v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve fulltextu Yahoo.com, ve vyhledávači Seznam.cz nebo v projektu slovnik.cz.

Doporučujeme tyto osobnosti, pojmy, výrazy a termíny

Životopis, kdo je Libor Podmol? Stručná biografie

Právě jste zjistili Kdo je to Libor Podmol? Kdy se narodil Libor Podmol? Kde se narodil Libor Podmol? Libor Podmol patří do kategorie Sport

Kategorie sport, basketbalista, libor Podmol, ilustrační obrázek

Text byl sepsán pro server Superia.cz. Snažili jsme se kontrolovat a ověřovat texty a informace. Přesto se mohlo stát, že je zde nepřesný údaj nebo chyba. Informace nemohou být pravidelně updatovány, proto mohou být zastaralé, neplatné, neaktuální či nepřesné. Můžete též zkusit najít informace osobnost, osobu, člověka Libor Podmol třeba v otevřené encyklopedii Wikipedia, kde můžete najít nejspíš delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Libor Podmol i v jiné kategorii než je sport.