Kdo je to?
Kdo je to Dezinformátor? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Dezinformátor? Lidé, politika

Dezinformátor

Jaký je význam slova Dezinformátor? Co to znamená?

Dezinformátor je člověk, který vytváří nebo šíří dezinformace. Dezinformace jsou falešné nebo zkreslené zprávy, které mají za cíl ovlivnit veřejné mínění. V rámci zpravodajské komunity se pak může jednat o informace, které mají zmást nepřítele nebo jej uvést v omyl.
Dezinformace se mezi lidmi šířily vždycky, cíleně byly využívány především v období válečných konfliktů. S rozvojem moderních technologií však získaly mnohem větší potenciál. V moderní době se dezinformace masivně šíří v on-line prostoru.
Dezinformátor může být za výrobu a šíření dezinformací placený. Může tak ale činit i z přesvědčení, ve snaze přiklonit své okolí nebo celou společnost ke svému vidění světa. Také se může jednat o dezinformátora, který přebírá falešné zprávy a šíří je dál, aniž by věděl, že nejsou pravdivé.



Kdo je to Dezinformátor? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Dezinformátor? Lidé, politika

Definici pojmu Dezinformátor sdílejte s rodinou a kamarády na internetových sociálních sítích typu Pinterest, Reddit, Twitter (síť X) či Facebooku.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Vzpomněli byste si co označuje výraz Jakostní víno? Vzpomenete si na definici slova Yield? Znáte pojem Pícnina? Vzpomněli byste si na význam slova ČSN?

Klíčová slova: odborný výraz, termín, slovo, politika, význam slova, přesný výraz, etymologie, přesný význam, politika, význam, Dezinformátor, popis, lexikon, heslo, wikipedie, synonymum

Pojem Dezinformátor je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Pro více informací o heslu Dezinformátor zkuste navštívit tyto odkazy

Hledat videa s názvem Dezinformátor na Youtube

Zkusit najít frázi Dezinformátor ve vyhledávači Yandex

Hledat výraz Dezinformátor na Google.cz

Zkusit najít Dezinformátor ve Wikipedii

Hledat výraz Dezinformátor na Google obrázcích

Dál můžete zkusit hledat slovo Dezinformátor například ve fulltextu Yahoo.com, v nabídce zboží na Heureka.cz, v Microsoft Bing, v evropském vyhledávači Qwant nebo v Lingea slovnících.

Často hledané výrazy, osobnosti, termíny a odborné pojmy

Vysvětlení významu slova Dezinformátor, definice, vysvětlení pojmu

Teď už víte Kdo je to Dezinformátor? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Dezinformátor? Definice pojmu Dezinformátor je v kategorii Politika

Kategorie politika, poslankyně, dezinformátor, ilustrační obrázek

Sepsáno redaktory Superia.cz. Omlouváme se za případné chyby, které se mohou vyskytnout na našich webových stránkách. Upozorňujeme, že informace na tomto webu mohou být neaktuální či zastaralé. Zkuste též najít informace pojem, výraz,termín, heslo dejme tomu např. v otevřené encyklopedii Wikipedia, kde můžete najít rozsáhlejší popis. Nezapomeňte prosím, že výrazy, hesla mohou mít víc významů vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Vyzkoušet tak můžete i příslušná homonyma a synonyma v jiných sekcích než politika.