Kdo je to?
Kdo je to Emigrant? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Emigrant? Lidé, politika

Emigrant

Jaký je význam slova Emigrant? Co to znamená?

Emigrant je ten, kdo pod určitým tlakem – politickým, sociálním či z vlastního rozhodnutí opustí zemi svého původu a přestěhuje se do jiného států. Jedná tak tedy dobrovolně.
Emigranty mohou být uprchlíci, kteří by ve své zemi mohli být nebo jsou pronásledováni, a v hostitelské zemi požádají o azyl. Emigranti političtí nebo ekonomičtí podléhají zákonu o pobytu cizinců a nesplňují podmínky pro udělení azylu.



Kdo je to Emigrant? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Emigrant? Lidé, politika

Uvedený text s definicí slova Emigrant můžete samozřejmě sdílet s ostatními na sociálních sítích Twitter, Facebook, Pinterest a Reddit.

 Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku 

Vzpomněli byste si na význam slova Glutamát? Rozumíte pojmu Římský klub? Víte co je Sója? Znáte pojem Didaktika?

Klíčová slova: pojem, Emigrant, přesný výraz, původ slova, synonymum, význam, termín, co znamená, slovo, přesný výraz, wikipedie, politika, význam slova, vysvětlení, politika, lexikon

Pojem Emigrant je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Hledejte výraz Emigrant v dalších zdrojích

Najít termín Emigrant ve Wikislovníku

Zkusit najít heslo Emigrant v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Najít pojem Emigrant ve fulltextu Seznam.cz

Hledat pojem Emigrant ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít termín Emigrant ve vyhledávači Qwant

Dál můžete zkusit hledat slovo Emigrant například v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v Google překladači, v Google obrázcích, ve ekologickém vyhledávači Ecosia nebo v Lingea slovnících.

Často hledaná slova, osobnosti, termíny a odborné pojmy

Vysvětlení významu slova Emigrant, definice, vysvětlení pojmu

Právě jste zjistili Kdo je to Emigrant? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Emigrant? Definice pojmu Emigrant je v sekci Politika

Kategorie politika, náčelnice, emigrant, ilustrační obrázek

Tento text byl napsán redaktory Superia.cz. Přes veškerou snahu mohou texty obsahovat faktické i pravopisné chyby za což se předem omlouváme. Texty bohužel nestíháme pravidelně upravovat, proto mohou obsahovat zastaralé, neaktuální, neplatné nebo nepřesné údaje. Můžete se pokusit také najít informace pojem, slovo, termín, definici dejme tomu třeba ve Wikipedii, kde můžete najít nejspíše delší a podrobnější text. Ke každému pojmu může existovat vícero definic vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Doporučujeme proto pokusit se najít heslo Emigrant i jinde než v sekci než v politika.

Zajímáte se o auta? Pak pro určitě znáte zkratku SUV, TSI nebo TDI. Pokud je neznáte, podívejte se na spřátelený web který obsahuje tisíc nejrůznějších zkratek.