Kdo je to?
Kdo je to Emigrant? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Emigrant? Lidé, politika

Emigrant

Jaký je význam slova Emigrant? Co to znamená?

Emigrant je ten, kdo pod určitým tlakem – politickým, sociálním či z vlastního rozhodnutí opustí zemi svého původu a přestěhuje se do jiného států. Jedná tak tedy dobrovolně.
Emigranty mohou být uprchlíci, kteří by ve své zemi mohli být nebo jsou pronásledováni, a v hostitelské zemi požádají o azyl. Emigranti političtí nebo ekonomičtí podléhají zákonu o pobytu cizinců a nesplňují podmínky pro udělení azylu.



Kdo je to Emigrant? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Emigrant? Lidé, politika

Definici pojmu Emigrant sdílejte s rodinou a kamarády na svých sociální sítě (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest)..

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Vzpomněli byste si na význam slova Glutamát? Znáte pojem Cytoplazma? Víte co je Sója? Vzpomenete si na definici slova Synchronizace?

Klíčová slova: pojem, formulace, wikipedie, popis, etymologie, lexikon, slovo, vysvětlení, přesný výraz, wiki, informace, přesný výraz, synonymum, termín, definice, heslo

Pojem Emigrant je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Další zdroje informací o slovu Emigrant

Zkusit najít slovo Emigrant ve vyhledávači Qwant

Zkusit najít termín Emigrant v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Vyhledat slovo Emigrant ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit najít frázi Emigrant na Google obrázcích

Najít heslo Emigrant ve fulltextu vyhledávače Info.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Emigrant například v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, ve Wikislovníku nebo v Google překladači.

Další vybraná hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy

Vysvětlení významu slova Emigrant, definice, vysvětlení pojmu

Na stránce jste se mohli dozvědět: Kdo je to Emigrant? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Emigrant? Definice pojmu Emigrant je v kategorii Politika

Výše uvedený text byl napsán redaktorkami Superia.cz. Provozovatel neručí za správnost či přesnost obsahu webových stránek. Nemáme možnost pravidelné aktualizace článků. Můžete se pokusit také najít informace pojem, výraz,termín, heslo dejme tomu třeba v projektu Wikipedia, kde můžete najít mnohem podrobnější text. Nezapomeňte, že termíny a hesla mohou mít víc významů vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Zkuste hledání odborného pojmu Emigrant i v jiné kategorii než je sekce politika.

Zajímáte se o auta? Pak pro určitě znáte zkratku SUV, TSI nebo TDI. Pokud je neznáte, podívejte se na spřátelený web který obsahuje tisíc nejrůznějších zkratek.