Kdo je to?
Kdo je to Feministka? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Feministka? Lidé, politika

Feministka

Co znamená a jaký je význam slova Feministka?

Feministka je příslušnicí hnutí usilujícího o zrovnoprávnění žen ve společnosti. Feministky se snaží o rovnou úlohu obou pohlaví a snaží se bránit utlačování žen. Feminismus vznikl ve 20. století a dělí se na různé proudy, a to jak radikální, tak umírněné. Někdy mohou být feministky vnímány jako příliš emancipované a nepřátelské vůči mužům.



Kdo je to Feministka? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Feministka? Lidé, politika

Text můžete velmi jednoduše sdílet s bližními na sociálních sítích Pinterestu, Facebooku či Twitteru.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Vzpomenete si na definici slova Doména? Vzpomněli byste si na význam slova Kolonáda? Vzpomněli byste si co znamená slovo Zápustka? Znáte definici termínu Státní smutek?

Klíčová slova: slovo, Feministka, synonymum, termín, vysvětlení, význam pojmu, pojem, přesný výraz, význam, heslo, odborný výraz, definice, Feministka, popis, etymologie, wiki

Pojem Feministka je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Internetové odkazy na vyhledávače

Zkusit najít pojem Feministka v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Zkusit najít slovo Feministka ve vyhledávači Qwant

Najít termín Feministka ve Wikipedii

Zkusit najít heslo Feministka na Google.cz

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Feministka ve Wikimedia Commons

Dál můžete zkusit hledat slovo Feministka například ve vyhledávači Seznam.cz, v projektu slovnik.cz, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, ve videích na Youtube nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Často hledaná hesla, osobnosti, odborné termíny, pojmy, slova

Co znamená Feministka? Definice pojmu, význam a vysvětlení slova

Na této webové stránce jste se dozvěděli Kdo je to Feministka? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Feministka? Definice pojmu Feministka se nachází v sekci Politika

Kategorie politika, premiér, feministka, ilustrační obrázek

Text napsán pro Superia.cz. Neručíme za eventuální chyby v textech. Údaje zde uvedené mohou být již neaktuální či zastaralé. Aktualizace článků není pravidelná. Doporučujeme zkusit nalézt informace pojem, definici, text, výrazdejme tomu třeba na stránkách projektu Wikipedia, kde naleznete podrobný text. Berte v úvahu, že termíny mohou mít víc definic v různém kontextu, v různých oborech. Vyzkoušejte proto i příslušná synonyma a homonyma v jiných sekcích než politika.

V diskuzích jste se možná setkali s různými zkratkami. Mezi nejrozšířenější zkratky patří BTW a IMHO. Víte co znamenají? Pokud ne, dozvíte se to zde.