Kdo je to?
Kdo je to Feministka? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Feministka? Lidé, politika

Feministka

Co znamená a jaký je význam slova Feministka?

Feministka je příslušnicí hnutí usilujícího o zrovnoprávnění žen ve společnosti. Feministky se snaží o rovnou úlohu obou pohlaví a snaží se bránit utlačování žen. Feminismus vznikl ve 20. století a dělí se na různé proudy, a to jak radikální, tak umírněné. Někdy mohou být feministky vnímány jako příliš emancipované a nepřátelské vůči mužům.



Kdo je to Feministka? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Feministka? Lidé, politika

Definici slova Feministka můžete sdílet s přáteli a kamarády prostřednictvím sociálních sítích Facebook, Pinterest, Reddit nebo Twitter.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu      

Vzpomenete si na definici slova Doména? Víte, co je to Kotilion? Vzpomněli byste si co znamená slovo Zápustka? Rozumíte pojmu Halta?

Klíčová slova: přesný výraz, wikipedie, přesný význam, význam pojmu, význam slova, vysvětlení, popis, etymologie, termín, původ slova, informace, význam, wiki, politika, odborný výraz, pojem

Pojem Feministka je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Jiné doporučené zdroje informací

Najít slovo Feministka v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Hledejte bez špehování slovo Feministka ve vyhledávači DuckDuckGo

Vyhledat slovo Feministka ve vyhledávači Yandex

Vyhledat pojem Feministka na Google obrázcích

Zkusit najít heslo Feministka ve fulltextu Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Feministka například ve Wikipedii, v Google překladači, ve videích na Youtube, v Microsoft Bing nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Víte co znamenají tato slova, hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy?

Co znamená Feministka? Definice pojmu, význam a vysvětlení slova

Nyní již víte Kdo je to Feministka? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Feministka? Definice pojmu Feministka je v kategorii Politika

Uvedený text byl přidán redaktory Superia.cz. Přes veškerou pečlivost mohou texty chyby. Za případné faktické nebo pravopisné chyby se dopředu omlouváme. Nemůžeme pravidelně aktualizovat všechny texty. Vyzkoušejte nalézt informace výraz, heslo, pojem, termín, text, slovo dejme tomu třeba ve známé Wikipedii, kde naleznete komplexní text. Nezapomeňte, že slova a termíny mohou mít víc významů v různém kontextu, v různých oborech. Zkuste proto hledat termín Feministka hledat i v jiných kategoriích (než politika).

V diskuzích jste se možná setkali s různými zkratkami. Mezi nejrozšířenější zkratky patří BTW a IMHO. Víte co znamenají? Pokud ne, dozvíte se to zde.