Kdo je to?
Kdo je Jessica Jislová? Životopis Jessica Jislová, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Jessica Jislová

Kdo je Jessica Jislová? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Jessica Jislová je česká reprezentační biatlonistka. Jislová se narodila ve městě Jablonec nad Nisou. Má další dvě sestry, které se rovněž věnují biatlonu (Erika a Sára). Už od malička se učila na lyžích a brzy začala závodit v biatlonu. Jejím prvním trenérem byl Stanislav Řezáč. Později ji trénoval Zdeněk Vítek a Jiří Holubec. Po maturitě na střední škole začala studovat Fakultu sportovních studií na Masarykově univerzitě v Brně. Studium úspěšně dokončila v roce 2019 a získala magisterský titul.
V sezóně 2010/2011 se zúčastnila Mistrovství světa juniorů, kde se jako dorostenkyně umístila na celkovém šestnáctém místě. Ve stejném roce skončila na 11. místě ve smíšené štafetě v Liberci na Evropském zimním olympijském festivalu mládeže. Za individuální výkon ji patřila 22. příčka. V následující sezóně 2011/2012 vybojovala 7. místo ve sprintu na Mistrovství světa ve finském Kontiolahti a ve stíhacím závodě skončila čtvrtá. O rok později se již radovala z bronzové medaile ze smíšené štafety na Mistrovství světa. Větší úspěch zažila v sezóně 2013/2014, kdy ve smíšené štafetě obdržela stříbrnou medaili.
Pro Islovou byla sezóna 2014/2015 velmi úspěšná. Během ní vyhrála Mistrovství světa v letním biatlonu juniorek ve smíšené štafetě a ve stíhacím závodě získala bronzovou medaili. V závodě ve Světovém poháru v Anterselvě v Itálii během sezóny 2017/2018 skončila na patnáctém místě. Islová byla nominovaná na Zimní olympijské hry v jihokorejském Pchjongčchangu, kde se umístila na 23. místě.
Nejlepší výkon v závodě s hromadným startem předvedla v sezóně 2021/2022 ve francouzském Annecy, kde skončila na páté příčce.



Kdo je Jessica Jislová? Životopis Jessica Jislová, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Základní údaje o osobě Jessica Jislová

Národnost: česká
Datum narození: 28. 7. 1994
Místo narození: Jablonec nad Nisou, Česká republika

Zaujala vás biografie osobnosti Jessica Jislová? Potom se podělte s blízkými na sociálních sítích jako je Facebook, Pinterest, Síť X nebo Reddit. Stačí kliknout na tlačítko Sdílet.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Vzpomenete si na definici slova Laguna? Znáte definici termínu AUX? Vzpomněli byste si co znamená slovo Příkazový řádek? Pamatujete si definici pojmu Lokše?

Klíčová slova: Jessica Jislová, národnost, Jessica Jislová, informace, život, místo narození, vysvětlení, osobnosti, wiki, datum narození, popis, kdy se narodila Jessica Jislová?, narození, životopis, kde se narodila Jessica Jislová?, osobnost

Pojem Jessica Jislová je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Další informační zdroje

Vyhledat termín Jessica Jislová na Google.cz

Najít heslo Jessica Jislová ve vyhledávači Yahoo

Vyhledat slovo Jessica Jislová ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Jessica Jislová ve Wikimedia Commons

Vyhledat termín Jessica Jislová na Google obrázcích

Dál můžete zkusit hledat slovo Jessica Jislová například v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve ruském vyhledávači Yandex, ve vyhledávači Seznam.cz nebo v Lingea slovnících.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Biografie, životopis, kdo je to Jessica Jislová?

Teďka už zajisté víte Kdo je to Jessica Jislová? Kdy se narodila Jessica Jislová? Kde se narodila Jessica Jislová? Jessica Jislová je v kategorii Sport

Kategorie sport, jezdec formule, jessica Jislová, ilustrační obrázek

Text vytvořen pro server Superia.cz. Neručíme za aktuálnost a správnost uvedených informací, chyby vyhrazeny. Chápejte, že nemáme prostředky na pravidelnou aktualizaci. Doporučujeme zkusit nalézt informace osobnost, osobu, člověka Jessica Jislová dejme tomu například na stránkách Wikipedie, kde můžete najít mnohem podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Jessica Jislová i v jiné kategorii než je sport.